Do ontploft na opmerking van Jessie. ~ Utopia Gekte

7/25/2016

Do ontploft na opmerking van Jessie.

Rianne gaat Ramona coachen.

Vlak voordat de groepsfoto gemaakt gaat worden bij het hippie busje ontstaat er een ruzie tussen Jessie en Dominique. Laatstgenoemde flipt hem en loopt huilend en woest weer richting de loods. Jessie maakte een opmerking over dat hij voor Dominique een shirtje heeft aangetrokken voor de foto, ook al vind hij dat niet leuk. En dat Dominique er niet voor hem zou zijn geweest tijdens de boerenmarkt.

Bas loopt achter Dominique aan de loods in en doet zijn best om haar te kalmeren. ''Ik ben nooit agressief. Maar nu? Jezus! Ik moet even rustig worden. Waarom?! Wat is de toegevoegde waarde? Do, heb je even voor me? Twee minuten voordat we de groepsfoto gaan maken. Are you kidding me?! Ik ben toen ook gewoon op de foto gegaan in dat pakje. Ik heb hem vandaag nodig voor diverse dingen. Wil jij dat alsjeblieft van mij overnemen want ik hoef hem even niet meer in mijn buurt te hebben'', aldus Dominique. Bas kan dit niet weigeren dus stemt toe. Erg veel tijd om bij te komen heeft Dominique niet. Iedereen staat al klaar voor de groepsfoto dus ze moeten terug lopen naar het busje. Ruud lokt Bender ook in het beeld van de camera met een gevulde melkfles.

Zodra de foto eindelijk is gemaakt kruipt Do boos achter de computer. Ze zet een koptelefoon op en het geluid hard. Ruud doet nog zijn best om haar op te peppen, maar ze blijft boos. ''Jessie is echt een boerenlul. Ik laat mij niet door hem uit het veld slaan, maar ik vind het een sukkel eerste klas''.

Nu dat er uit is kan ze zich weer focussen op de groepsfoto. Na lang twijfelen, kiezen en bewerken zit die taak er ook weer op. Elders in de loods is Rianne met Ramona op de bank gaan zitten. Rianne gaat haar namelijk coachen op het gebied van voeding en sport. De grootste uitdaging is volgens Rianne dat Ramona soms naar snacks grijpt. Daarom wil ze haar voedingspatroon meer op eiwitten zetten in plaats van suikers. Ramona vind het maar 'heavy' omdat ze dat met Arjuna niet gewend is. Ze is dan ook erg benieuwd wat Arjuna hiervan zou vinden. Rianne heeft dit toevallig al overlegd en hij stond er ook achter. Iets veel later maakt Ramona zich weer zorgen over de kosten. ''Kan ik dat allemaal wel aanschaffen? Dat kost veel geld hoor''.

Ook dat moet wat Rianne betreft geen probleem zijn. Zo zou een bakje tonijn bijvoorbeeld ook gewoon bij de boodschappen van de groep moeten zitten net als avocado. En Ramona oppert om zelf af en toe bijvoorbeeld zalm te halen van haar zakgeld. Dus ondanks de zorgen moet dit wel goed gaan komen als Ramona er zelf ook achter staat. 

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.