De eerste bezoekers stromen binnen! ~ Utopia Gekte

7/31/2016

De eerste bezoekers stromen binnen!

De Utopia Markt gaat van start.

Dominique is lekker aan het winkelen terwijl er grote hordes bezoekers de poort door wandelen. De markt is om 13:15 officieel begonnen! De eerste shift komt binnen en het is al meteen gezellig druk op het terrein. In het begin staat iedereen wel even in de rij bij de munten. Dit omdat er alleen bij Le Luifel contant kan worden afgerekend. Dominique heeft een jurkje en een ketting gevonden en gaat meteen geld halen om het af te rekenen. Ze krijgt alleen geen kans om terug te lopen want iedereen spreekt haar aan. Zo zijn er bijvoorbeeld twee standhouders die geen consumptiebonnen hebben gekregen, maar wel zin hebben in een bakje koffie. Do lost dit meteen op door Victoria in te lichten achter de bar.

Ook aan de batterijen van de zenders van de bewoners is gedacht. Er loopt een medewerker/beveiliger in normale kleding rond. Hij zorgt er voor dat alle bewoners een nieuwe volle accu krijgen en de oude weer bij hem inleveren. Zo kunnen de bewoners op hun plek blijven staan, wat veel problemen voorkomt.

Bij de munten gaat het ondertussen nog steeds even hard. Bedragen tussen de 15 euro en 50 euro aan munten zijn veelvoorkomend. Ook vergeten Rianne en Rowena niet om de gratis fotomuntjes mee te geven. Er zijn al steeds meer bezoekers die hun weg naar de bar in de loods weten te vinden. Ruud schenkt vrolijk het ene na het andere biertje in. Hetzelfde geldt voor Cemal en Benjamin die in Le Luifel staan. De rij begint langzamerhand te groeien. Cees heeft een flinke kudde mee op sleeptouw over het terrein vanwege de rondleiding.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.