De bewoners moeten vandaag knallen. ~ Utopia Gekte

7/31/2016

De bewoners moeten vandaag knallen.

Dominique heeft er zin in!

Goedemorgen en welkom bij dag 943 van Utopia. Het gaat een slopende dag worden voor alle bewoners want ze gaan de drukste en langste markt ooit meemaken vandaag. Dominique heeft ditmaal de organisatie op zich genomen. En ondanks haar breekmomentje van gisteren laat ze net aan Bas weten er zin in te hebben. Ze kan weer lachen en ziet er goed uitgeslapen en energiek uit. Wel is Jessie er bij om Dominique nog op een aantal dingen te wijzen. Hij ziet graag dat alles opgeruimd is na de hele markt en after party. ''Voor mij hoeven mensen echt niet nog te gaan dweilen en vegen als ze allemaal kapot zijn. Als alles binnen staat ben ik al tevreden'', is haar mening. Jessie benadrukt dat ze dan wel een middag moet inplannen de volgende dag om alles alsnog op te ruimen.

Al vroeg werden de meeste bewoners wakker. Er is dan ook afgesproken dat iedereen om half tien nog even bij elkaar komt. Jessie was als eerste wakker en is nog gaan sporten. Bij terugkomst kreeg hij een ontbijt van Billy. Cemal is 50 euro kwijt en zoekt waar hij zoeken kan. Rowena gaat nog even douchen voordat ze de koeien doet. Inmiddels is het bijna half tien en zo goed als niemand lijkt klaar te zijn voor een laatste briefing in de woonkamer. Wanneer het daadwerkelijk half tien is is de situatie nog steeds hetzelfde. Al kan het zijn dat de livestreams 10 minuten achter lopen...

om 09:36 zit wel iedereen klaar, behalve Dominique. Zij is nog bezig met wat facturen. Wanneer ze daar klaar mee is kan de briefing van start gaan. Ook Jessie heeft nog aan een aantal handige punten gedacht. Bijvoorbeeld een haspel bij het pin apparaatje. Deze gaat namelijk leeg gedurende de dag en dan kan niemand meer munten kopen met de pinpas. Bezoekers kunnen ook iets kopen bij een marktkraam en het bedrag vervolgens met pin betalen bij de bewoners. Dit krijgen de markthouders dan direct contact terug. Dat moet dus goed bijgehouden worden zodat het niet bij de omzet wordt opgeteld. ''Jeeeeeej we gaan beginneeeeeen'', roept iemand enthousiast. Er volgt applaus en de spannende dag gaat van start. Heel veel succes Utopianen, we volgen het met veel interesse!
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.