''Dat jullie gen*ukt hebben boeit me niet''. ~ Utopia Gekte

7/29/2016

''Dat jullie gen*ukt hebben boeit me niet''.

Ruud weet het al.

Terwijl Jessie en Billy elkaar alweer liggen plat te zoenen in bed ontwaakt ook Ruud om half negen uit zijn schoonheidsslaapje. Heel Utopia weet al van het nieuwe stelletje af, en ook Ruud. Geen idee hoe, maar hij weet het al. En we weten dankzij Ruud ook meteen waarom er zo'n lange streamlock was vannacht: ''Dat jullie geneukt hebben boet me niet'', laat hij aan jarige Jessie weten. Wel is Ruud erg teleurgesteld. Hij heeft Billy terug gehaald na Utopia, had even tijd nodig en dan ligt ze opeens met Jessie in bed. ''Ik heb het al verwerkt, maar vind het respectloos'', laat Ruud weten.

Ruud is zo teleurgesteld dat Billy nu even kan fluiten naar een vriendschap. Ook andere bewoners kunnen het niet geloven.  ''Die gast heeft een bril nodig'', vertelt Gert-Jan bijvoorbeeld aan Dominique.

Later praat Ruud nog even met Rowena. In dat gesprek laat hij weten niet boos te zijn op Jessie. ''Ze hebben allebei hun eigen ruiten ingegooid dus ik hoef niet veel meer te doen. Dit ziet iedereen en dit gaat een groot ding worden. Hij kan wel fluiten naar de titel Utopiaan van het jaar. Ik heb haar niet terug gehaald zodat ze 6 dagen later kan knikkeren. Ik hoopte dat ze iemand tegen zou komen, maar niet op deze manier. Ze heeft nog niet eens tijd in mij geïnvesteerd. Ze had liefdesverdriet, wilde mij terug, dan kan ze mij niet krijgen en doet ze dit. Zegt ze dat ze bij hem gaat slapen, maar op het matras. Dat gelul jongen, ik kan haar nooit meer geloven. Alles wat zij zegt komt nooit uit. Echt nooit. Ze moet een keer op haar donder krijgen, dan verandert ze nog een keertje''.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.