Billy: ''Zullen we douchen Ruud''? ~ Utopia Gekte

7/24/2016

Billy: ''Zullen we douchen Ruud''?

Hoe lang weet Ruud afstand te houden?

Billy laat goed merken dat ze Ruud terug wil. De hele ochtend maakt ze opmerkingen zoals vanouds. Bijvoorbeeld wanneer Ruud aangeeft nog een dier te willen. Op dat moment vertelt Billy dat ze Ruud zijn nieuwe dier wel wilt zijn. Na de vraag ''Zullen we samen douchen Ruud'', gooit de regie er een streamlock doorheen. Het antwoord van Ruud op die vraag moeten wij je dan ook schuldig blijven. Het lijkt er echter niet op dat Ruud zo snel overstag gaat. Hij neemt redelijk wat afstand van Billy want hij heeft al aangegeven dat hij tijd nodig heeft. Dat weerhoudt Billy er blijkbaar niet van om elke mogelijkheid tot flirten aan te grijpen. Ze legt ook gewoon haar hoofd tegen de borst van Ruud aan. ''Even dit doen hoor, dat kom ik te kort''.

Jessie gaat ondertussen ongestoord door met mekkeren. Na Billy zijn ook Gert-Jan en Cees aan de beurt om zijn irritaties aan te horen. Samen met Cees praat hij over Karin, die weinig doet en toch geld vangt. Beide heren besluiten om buiten op het bankje verder te praten. Van dit gesprek krijgen wij verder niks mee omdat de regie wisselt van camera. Jessie begon namelijk te praten over zijn eerste selectiegesprek voor Utopia. Daardoor zien we Gert-Jan en Ramona met Rianne bij de computers. Victoria ligt lekker in bad en Rowena föhnt haar haren. Ook Ruud staat voor de spiegel en Dominique poetst haar tanden. In de kapsalon is Gina de haren van Benjamin aan het knippen. Voor Benjamin is het een spannende dag. Hij krijgt vandaag namelijk bezoek rond een uur of twaalf.

Rond half twaalf is er weinig te beleven in Utopia. Alle dames en heren zijn bezig met de dagelijkse verzorging van het lichaam. Veel dames staan voor de spiegel en inmiddels zit Jessie bij Gina op de kappersstoel. Buiten op het picknickbankje zitten Ramona, Rowena en Billy te ontbijten. De dames zijn benieuwd naar wat kunst voor Billy is. Ze legt uit dat het voor haar vooral een manier is om zichzelf uit te drukken.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.