Billy zoekt inspirerende omgeving. ~ Utopia Gekte

7/28/2016

Billy zoekt inspirerende omgeving.

Krijgt ze het atelier terug?

Het is inmiddels half 11 geweest en Billy komt net onder de douche vandaan. Ze loopt de slaapkamer in waar Dominique zichzelf aan het opmaken is. Ze vraagt of Billy straks wil helpen met het opruimen van het winkeltje. Daar heeft Billy wel interesse in omdat ze graag een stukje van het winkeltje terug zou willen hebben. Voorheen was dat namelijk altijd haar atelier.

''Rowena had heel lief gevraagd of ik bij haar in de studio kwam. Maar het licht is daar niet goed en ik vind het prettig als niemand mij stoort'', legt Billy uit. Volgens Dominique is het winkeltje dan ook geen goede plek, ook daar kan het druk zijn. Ze oppert om het achterin de loods op te ruimen zodat Billy daar een eigen plekje heeft. Billy moet er even over nadenken want voorin vind ze een fijnere plek. Achter vind ze niet zo inspirerend omdat daar niemand langs loopt en er niks gebeurt. Ze moet dus echt met Karin gaan overleggen. Dit wilde ze in het centraal doen, maar die komt vandaag waarschijnlijk niet meer. Arjuna is nog met Ramona aan het sporten en straks komen er Pokémon jagers het terrein op. Cemal is lekker bezig met het borstelen van pony Sascha.

In de woonkamer is weer wat gemopper van Cees over lawaai in de loods te horen. Verder is het een rustige ochtend in huize Utopia. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.