Billy vertelt Ruud wat ze van Rowena vind. ~ Utopia Gekte

7/25/2016

Billy vertelt Ruud wat ze van Rowena vind.

''Gaat haar geen reet aan''.

Cees en Billy hadden een interessant gesprek met elkaar tot Ruud binnen kwam lopen. Ook hij slaapt deze avond namelijk in het cordwood huisje. En aangezien het wat hem betreft bedtijd is nemen Cees en Billy weer afscheid voor vandaag. Waar Billy met een matras op de grond ligt heeft Ruud het hele kingsize bed voor zichzelf. Toch ligt ook Billy heerlijk daar, zeker omdat er zoveel rust is. Wel komt er een ongemakkelijk en kort gesprekje op gang. Billy geeft op geheel eigen wijze aan dat ze Rowena niet zo hoog heeft zitten. Ze 'snapt er geen reet van', maar zit uiteindelijk ook voor zichzelf in Utopia, zo laat ze weten. ''Ik had het misschien wat genuanceerder moeten zeggen'', zegt Billy al snel met een tikkeltje spijt. ''Dat moet je zelf weten. Ik vind haar aardig'', aldus Ruud. ''Ik wil alleen niet dat je dingen met haar deelt over mij. Dat vind ik niet aardig. Gaat haar geen reet aan'', zegt Billy stellig. Een reactie van Ruud blijft uit.

Helaas krijgen we ook tijdens dit gesprek constant streamlocks. Of er verder nog iets is gezegd over deze kwestie blijft daarom onduidelijk. Na de streamlock is het licht uit en lijken ze echt te gaan slapen. Op de andere stream konden we meekijken naar hoe bewoners raadsels oplossen, maar ook dat is van het beeld verdwenen. In plaats daarvan krijgen we lawaai van een keukenmachine te horen. Er lijkt vandaag dan ook niet veel bijzonders meer te gebeuren. Fijne nacht voor straks en hopelijk morgen weer gezond en vrolijk op. Morgen weer een dag vol Gekte uit Utopia.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.