Billy: ''Ruud is niet lang boos''. ~ Utopia Gekte

7/29/2016

Billy: ''Ruud is niet lang boos''.

Grapjes over verkering.

Ook in de avond gaan bijna alle gesprekken nog steeds over wat er vannacht gebeurde. Net heeft Billy nog een uitgebreid gesprek met Victoria gehad. En nu doet ze het weer met Jessie. Ironisch genoeg terwijl ze een banaan eet. :-)

''Ruud en ik dat komt echt wel goed. Het heeft nu alleen iets meer tijd nodig dan normaal. Ik moet met jou nog een jaar en met Ruud. En met jou kan ik dat jaar wel. Nu is het gewoon even zorgen dat ik het ook met Ruud goed oplos. Ruud is niet lang boos. Wel verdrietig misschien. Maar het werkt twee kanten op. Hij doet net zo goed dingen die mij zouden kunnen kwetsen. Daar hoor je mij ook niet over omdat ik mij daar niet mee bezig hou''.... Romy komt het ''stelletje'' dat op bed ligt storen. ''Jullie hebben stiekem verkeeerriiiinggg'', zegt ze. Wat Billy betreft kon haar timing niet slechter zijn. Wel mag ze er bij komen zitten als ze dat wil. Dat doet ze echter niet.

''Hier komen we gewoon niet meer vanaf'', zegt Billy doelend op de grapjes over een relatie. ''Ik wil graag weten waar jij aan denkt want ik vind jou angstaanjagend stil'', zegt Billy. Jessie geeft aan veel aan het denken te zijn. ''Ik doe mijn hele leven al niet anders''.

Het koppeltje dat na een paar uur geen koppeltje meer was, maar wellicht in de toekomst wel weer een koppeltje kan worden, besluit om de verjaardagspost nog eens door te lezen. Af en toe zorgt Jessie er voor dat de kaart(en) beide gezichten bedekken. Op die momenten fluisteren ze wat naar elkaar. Billy maakt zich een beetje zorgen om Jessie omdat hij zo aan het malen is. ''Je hoeft je geen zorgen te maken. Het is gewoon kut hoe het is gelopen''. Billy is het daar mee eens: ''Maar we moeten ook door. Het is zo'n zware dag, emotioneel. Ik vind het echt heftig. Ik ga zorgen dat iedereen mij straks weer aardig vind. Daar heb jij ook profijt van''.  1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.