Billy praat over heftige periode na Utopia. ~ Utopia Gekte

7/24/2016

Billy praat over heftige periode na Utopia.

Kletsen op de trampoline.

Billy werd verliefd op iemand uit Loosdrecht. Samen met hem kwam ze op Sint Maarten terecht. Hij beloofde gouden bergen en dat zag Billy wel zitten. Ze zat financieel gezien namelijk in zwaar weer en dat is nog zacht uitgedrukt. Helaas bleek het leven daar geen sprookje te zijn. In het begin vertelde haar nieuwe vlam alles wat ze wilde horen. Maar uiteindelijk kwam de ware aard van het beestje naar voren. ''Alles was fout. Gewoon alles. En dan zit je op Sint Maarten. Ik kon niet weg. Ik moet er maar niet teveel over lullen, dan word ik ook emotioneel'', aldus Billy. Romy vraagt of hij haar paspoort had en dat bevestigt ze min of meer. Samen met Dominique zitten de drie dames op de trampoline. ''Ik denk dat je door zo'n ervaring wel sterker in je schoenen gaat staan'', aldus Romy. Daar is Billy het mee eens, maar ze had het liever anders gedaan. Ze is nu pas 8 weken terug uit Sint Maarten. En dit is dus ook de reden waarom Billy destijds opeens uit het leven van Ruud was verdwenen buiten Utopia. Door een streamlock is het gesprek verder niet meer te volgen. Daarna krijgen we de dames namelijk even niet meer te zien.

''Het is de grootste fout uit mijn leven en ik heb echt nooit spijt. Ik heb wel iets laten gaan (Ruud) wat voor mij heel waardevol was. Weet je wat het is... En dat gevoel heb ik nu heel erg.. Ik gun hem beter. Ik heb het niet goed gedaan. Hij verdient iemand die hij 100% kan vertrouwen'', aldus Billy. Romy is het er niet mee eens. ''Je hebt het nu wel in gezien. Iedereen mag van zijn fouten leren. Je zit nu wel weer hier''.

Ondanks de mening van Romy heeft Billy het er wel moeilijk mee. Ook omdat de familie van Billy en Ruud zo close is. En zij is de schakel die deze ellende heeft veroorzaakt. ''Ik hou van hem. Ik kan niet zeggen dat er geen gevoel is. Maar ik ben nu niet verliefd. We moeten elkaar weer vinden en een omgangsvorm krijgen. Van nature gaat het prima, maar ik ben bang om hem te kwetsen''.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.