Billy maakt het goed met 'ordinair wijf' Rowena. ~ Utopia Gekte

7/26/2016

Billy maakt het goed met 'ordinair wijf' Rowena.

Deuken in de koelkast.

Het opruimen van Utopia verloopt niet vlekkeloos. Net als de band tussen Billy en Rowena. Het is Billy niet ontgaan dat haar ex het goed kan vinden met Rowena. Gisteravond vertelde ze daarom aan Ruud dat ze Rowena maar een 'ordinair wijf' vind. Daar had ze al snel een beetje spijt van en daarom stapt ze deze ochtend toch maar op Rowena af. Door te zeggen dat ordinaire wijven goede seks hebben hoopt Billy de lucht een beetje te klaren. Beide dames geven toe dat ze wat angsten hebben sinds de terugkomst van Billy. Rowena is bang voor de vriendschap met Ruud, die ze niet wil verliezen. Dit ondanks de druk van thuis waar ze daardoor mee zit. En Billy had negatieve vooroordelen doordat ze de streams heeft bekeken voordat ze Utopia in ging.

Al met al is het inmiddels weer uitgesproken en geven ze elkaar een knuffel. Utopia is - voor nu - weer een probleem kwijt. Een ander probleem duikt al snel op wanneer de nieuwe koelkast is uitgepakt. Er zitten nogal wat deuken in... En volgens alle bewoners kan het niet door het uitpakken van de koelkast komen. Cees belt nu meteen naar de MediaMarkt om dit opgehelderd te krijgen. Of op zijn minst een prijsvermindering.

De vriendelijke mevrouw aan de lijn geeft aan dat er twee mogelijkheden zijn. De eerste is omruilen. En de tweede is foto's sturen van de schade. Een schade-expert kijkt vervolgens hoeveel prijsvermindering er kan worden gegeven. Cees heeft echter liever direct een voorstel van de MediaMarkt. Bijvoorbeeld dat Bas zijn kleine koelkast er gratis bij komt, die hij al reeds heeft besteld.  Ze moet Cees hierdoor even in de wacht zetten voor overleg. Na een tijdje beseft Cees dat hij de MediaMarkt niet meer aan de lijn heeft. ''Hallo? Die is eruit geknikkerd. Das balen. Das balen, kan je weer opnieuw beginnen'', zucht hij. Wordt vast nog vervolgd wanneer Cees weer terug gaat bellen...

Update: Uiteindelijk zien we Cees foto's maken van de koelkast. Het lijkt er dus op dat 'achter' het gesprek heeft overgenomen. 0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.