Billy kan weer spuiten. ~ Utopia Gekte

7/26/2016

Billy kan weer spuiten.

Iemand is vrolijk.

Er heerst feestvreugde in het beloofde land. Bij de poort staat namelijk een stapeltje pakketjes. Onder andere Billy brengt alles naar de loods toe. Andere bewoners zijn nog altijd druk bezig met de grote schoonmaak en opruimactie. Cees is bijvoorbeeld de rotonde aan het maaien. Ook drinken veel bewoners er een biertje bij. Waarvan sommigen Radlr 0,0%. ;-) Gina heeft beloofd geen alcohol meer te drinken, ook niet onbelangrijk om even vast te leggen op Utopia Gekte.

Snel weer door met de pakketjes. Vlak voor de loods kijkt Billy enthousiast of er iets voor haar tussen de pakketjes zit. Rianne, Romy en Ramona staan er ook bij te kijken. Er gaat een doos open en Billy schreeuwt het uit van blijdschap. Ramona doet vrolijk mee met dat kabaal. Er zitten spuitbussen in de doos. Maar liefst 7 stuks in allerlei kleuren. De dames geven elkaar een high five en Billy haar dag kan niet meer stuk. Ze kan weer spuiten en iedereen mag het weten. Al wandelend over het terrein zingt en praat ze tegen zichzelf.

''Kleine cadeautjes, voor kleine meisjes. Het wordt alleen maar beter hier. Echt. Met de dag. I'll be back''. Ze huppelt en klapt vrolijk door. ''Jessiieeee, ik heb mijn spuitbussen binnen. Dus ik ga zo lekker... Spuiten hahahaha!''
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.