Billy en Jessie weer uit elkaar. ~ Utopia Gekte

7/29/2016

Billy en Jessie weer uit elkaar.

Billy heeft geen spijt.

Tussen de streamlocks door kunnen we een gesprek tussen Jessie en Billy half volgen. Ze liggen samen op bed te kletsen en Billy laat wat tranen vallen. ''Er zit iets. Dat weet ik. Dat weet ik gewoon. Maar ik moet eerst aan mezelf laten zien dat dat niet hetgeen is waarvoor ik hier ben. Maar ik vind het wel moeilijk'', laat Billy weten.

Zowel Jessie als Billy denken dat het beter is om ieder zijn eigen weg te gaan nu. Al wil Billy wel samen blijven sporten. Ze vreest dat Ruud nu denkt dat hij gelijk heeft, dat Billy niks is veranderd. ''Ik vond het wel heel tof en dat is het lastige er aan. Ik vind het zo dubbel. Aan de ene kant denk ik als ik dit voel dan voel ik dit. Maar misschien moet ik eerst even kijken of het wel gegrond is. Maar wat kan mij het schelen'', zegt Billy snotterend.

Toch denkt Jessie dat ze dus echt beter hun eigen weg kunnen gaan. Hij wijt het aan de alcohol dat ze zo ondoordacht hard van stapel zijn gelopen. ''Zorg dat je praat met Ruud en het bij legt met hem. Het is voor ons beide beter. Ik ben blij dat je er hetzelfde over denkt'', aldus Jessie.

Hoewel ze elkaar dus de hele ochtend kusjes hebben gegeven is ''de relatie'' na enkele uren weer voorbij. Met als gevolg allemaal gebroken harten, drama en verstoorde vriendschappen en relaties. Jessie beloofd Billy niet te gaan ontwijken. Wel herhaalt hij meerdere keren dat ze echt met Ruud moet gaan praten. Ruud zelf heeft daar voorlopig nog even geen behoefte aan...Billy en Jessie denken beide dat het weer goed gaat komen. Beide bewoners hebben er geen spijt van. ''We gaan gewoon lekker lol maken, ik trek je wel uit elkaar als we weer buiten zijn'', besluit Billy. Jessie laat haar voor nu achter in het huisje. Billy blijft gebroken en huilend liggen.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.