Billy en Jessie tongzoenen met elkaar. ~ Utopia Gekte

7/29/2016

Billy en Jessie tongzoenen met elkaar.

Nieuwe liefde in Utopia.

Na middernacht is Jessie zijn verjaardag begonnen. Hij is 25 jaar geworden! En dat viert hij op een hele bijzondere manier... Na veel drankjes en veel gedraai om elkaar heen... Hebben Billy en Jessie elkaar uitgebreid zitten tongzoenen op de schommelstoel. En dat allemaal rond 3 uur 's nachts. Dit gebeurde nadat Billy opbiechtte dat ze Jessie toch wel heel erg leuk vind. Toch baalt Billy wel een beetje. Ze wil dit helemaal niet zo snel en zeker niet met Ruud om haar heen. Helaas kwam er na dit intieme en romantische moment een streamlock van ruim een uur.

Om 8 uur 's ochtends is er weer een tijdje beeld. Jessie en Billy zijn beide al vroeg wakker en staan samen in de douche. Even later zet Jessie een kopje koffie voor zijn geliefde. En ook deze ochtend kussen ze elkaar. Er zit vast nog wat alcohol in het bloed, maar niet zoveel dat ze niet beseffen wat ze doen. Er is dus weer eens echte liefde in Utopia, gefeliciteerd!

Samen lezen ze de verjaardagspost door in bed. En ik wil eigenlijk alleen nog even weten hoe Ruud hier op gaat reageren...0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.