Bewoners op het laatste moment gered. ~ Utopia Gekte

7/30/2016

Bewoners op het laatste moment gered.

Tijd om te gaan slapen.

Het is bijna 10 uur 's avonds, het is donker, het is laat, alle bedrijven zitten dicht... En de bewoners krijgen enorme stapels boodschappen aan de poort afgeleverd, enkele uren voordat de markt begint. Net tijdens het centraal werd er al vaag gedaan over allerlei goederen die nog gebracht zouden worden. Het blijkt dat de kabouters de bewoners goed gezind zijn en een fiasco is voorkomen. Cees vroeg zich nog af hoe ze dit zo laat binnen kunnen krijgen. Daar kwam natuurlijk geen uitgebreid antwoord op.

Een enorme hoeveelheid drank, toiletpapier en andere belangrijke producten staat in karren opgesteld. Ik tel maar liefst 4 grote supermarktkarren vol met boodschappen. Onder andere Gina, Cemal, Gert-Jan en Billy hebben de grootste moeite om de enorme hoeveelheid met zijn allen te verplaatsen. Naast de boodschappen zit er ook kleding bij van Gert-Jan. Dit heeft hij eerder besteld van zijn eigen zakgeld.

Van slapen lijkt voorlopig nog geen sprake te zijn in Utopia. Alle bewoners zijn kapot en bekaf, maar er moet nog altijd veel gedaan worden. En morgen moeten ze vroeg opstaan om de hele dag te knallen voor zo'n 1000 bezoekers. Er is ook voor het eerst een after party na de markt, vanaf 19:00. Wie weet gaat er een recordopbrengst bekend gemaakt worden morgenavond die alles de moeite waard maakt voor ze.

Veel bewoners zitten nog even te rusten in de woonkamer voordat ze hun bed in duiken. Cees is in ieder geval weer in zijn nopjes nu de keuken spik en span is. Mede dankzij de goede inzet van Bas. 

Gun jij Dominique een onwijs succesvolle markt? Of zie jij liever dat het een fiasco gaat worden zodat Jessie zijn gelijk krijgt? Reageer gerust mee in de reacties, super gezellig! Een account aanmaken is zo gepiept. En je mening over de bewoners en de gebeurtenissen in Utopia is van harte welkom.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.