Bewoners maken ruzie om pis in woonkamer. ~ Utopia Gekte

7/30/2016

Bewoners maken ruzie om pis in woonkamer.

Mag Bender wel of niet in de loods?

Een tijd lang zien we dat stier Bender gewoon in de woonkamer staat. Ruud geeft de fles in de woonkamer en er zitten een aantal bewoners bij. In de keuken horen we dat Jessie en Cees dit geen normale situatie vinden. Zeker niet nadat de stier zijn plasje de vrije loop heeft laten gaan... Ruud en Rowena vinden het allemaal niet zo erg. Ze kunnen het toch gewoon schoonmaken?

''Dus, Rowena, je vind het niet erg? Je hecht er veel waarde aan dat het hier schoon is, maar je vind het wel best dat er een dier in huis zit te pissen'', aldus Jessie vanuit de keuken. Rowena vind het inderdaad niet zo'n probleem. En dan spreekt Jessie Ruud er op aan. ''Ik raad het je af jongen om die strijd met mij aan te gaan. Jij hebt in de wc zitten n*uken'', is de reactie van Ruud.

''Oonderaan de streep is er afgesproken dat er geen dieren binnen komen. Dit heeft er voor gezorgd dat wij die afspraak weer naar boven halen. Daar waren we het allemaal mee eens. En anders krijgen we oorlog Ruud. Dit is toch gekkenwerk. Er staat gewoon een dier binnen te pissen. Eerst moeten alle prulletjes van de grond af en dan zegt ze niets als er een dier in de woonkamer staat. ''Kijk wat jij de afgelopen dagen allemaal hebt gedaan'', verwijt Ramona Jessie ook nog even. Schijnbaar kan Jessie nu niks meer goed doen omdat hij de liefde heeft bedreven met Billy?

''Ik hoor afspraken, afspraken terwijl jij je ook niet altijd aan een afspraak houdt. Maak er niet zo'n probleem van. Hij plast, whatever. Een hond plast ook weleens binnen'', moppert Rowena met een vingertje in de lucht. ''Voordat Ruud hier eigen dieren had was je het er mee eens. Vervolgens heeft jouw Ruud eigen dieren en nu ben je het er niet meer mee eens'', gaat Jessie verder. Rowena weet echter niets van die afspraak af. Ze zegt er niet bij te zijn geweest.

In de keuken praten Cees, Jessie en Billy nog even na. Cees en Jessie vinden het plassen niet erg, want dat kan gebeuren. Het dier had gewoon nooit binnen gelaten moeten worden. ''Het is allemaal te gek voor woorden, vreselijk. Rowena wilde gisteren nog een schone huiskamer en nu hangt er een pislucht'', moppert Jessie. Hij gaat samen met Billy een sigaret roken en daarna gaan ze sporten. 0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.