Barry wil dat Rowena Utopia verlaat. ~ Utopia Gekte

7/25/2016

Barry wil dat Rowena Utopia verlaat.

En het is etenstijd... Toch?

Er is wat gefluister te bespeuren op de livestreams, dus de oren staan gespitst. Het gaat hier om Victoria en Rowena. Helaas is dus niet alles helemaal helder te volgen doordat ze zo zachtjes aan het communiceren zijn. Het is in ieder geval duidelijk dat Rowena over Barry aan het praten is. Laatstgenoemde heeft blijkbaar laten weten dat hij graag ziet dat Rowena naar huis toe komt. Dit terwijl ze nog 5 maanden in Utopia 'moet' blijven en dat zelf ook graag wil. Ook het constante geflirt van Rowena trekt Barry niet zo goed. Ze vind dat hij haar een schuldgevoel aanpraat.. Ze is er klaar mee om constant de wind van voren te krijgen. Ze is van mening dat Barry moet accepteren wat ze doet. Althans, 'sommige dingetjes'. Wat ze daar precies mee bedoelt blijft onduidelijk. ''Ik had het niet nog vijf maanden vol kunnen houden op deze manier'', laat Rowena weten. Meteen daarna komt er een streamlock. Het is en blijft dus allemaal een beetje vaag. Wie weet komt er nog een vervolg... Gisteren liet Rowena wel weten dat ze de tijd veel te snel vind gaan. Dus de kans is klein dat ze Utopia daadwerkelijk verlaat voordat haar tijd er op zit.

Dan maar door naar het eten. Cees vraagt aan Ramona of ze beenham wil, maar dat aanbod slaat ze af. Misschien een klein stukje, maar de rest is voor de groep omdat ze niet alles mag hebben. Ook de andijvie hoeft Ramona niet, ze vind het te ongezond. En nu we het daar toch over hebben... Ook met het avondeten van de rest van de bewoners is wat aan de hand. Ze eten vandaag dus allemaal andijvie met cordon bleu, dit heeft de familie van Jessie gisteren meegenomen. Alleen is alles nog compleet bevroren. Het is dat Cees vanmiddag al zei dat het uit de vriezer moet. Anders lag het daar nu nog. Toch is alles dus nog helemaal bevroren en duurt het wel even voordat de Utopianen kunnen eten.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.