Advies en hulp van Rianne blijkt overbodig. ~ Utopia Gekte

7/28/2016

Advies en hulp van Rianne blijkt overbodig.

Arjuna is weer in Utopia.

Deze ochtend komt er een bekend gezicht de loods binnen wandelen. Het is geen oud bewoner, maar wel een oude bekende. Arjuna! Hij komt terug speciaal voor Ramona. Er is namelijk nogal wat te doen rondom haar manier van afvallen. De ene zegt dat ze dit moet, de andere zegt dat ze dat moet doen. En daar raakt Ramona van in paniek. Daarom belde ze Arjuna van de week even op. Zo kunnen alle koppen bij elkaar gaan zitten om samen tot één duidelijke richting te komen. Op de weegschaal van Arjuna is Ramona in ieder geval weer één kilo afgevallen.

Na een lange streamlock zit iedereen al rond de tafel en legt Rianne uit wat zij op papier heeft gezet. Volgens haar kom je minder in verleiding om te gaan snacken als je 's ochtends veel eiwitten eet. Arjuna raakt een beetje in de stress van het plan van Rianne. ''Ze is al 31 kilo afgevallen. Waarom zou je van dat pad af willen wijken? We moeten gewoon op dezelfde manier doorgaan. De porties, daar gaat het om. Als ze lekker mee eet met de groep is dat prima, maar ga niet twee keer opscheppen''.

Arjuna legt het heel simpel uit. Ze moet gewoon minder calorieën eten dan ze verbrand. Dan val je altijd af. Ramona begint Rianne zelfs een beetje uit te lachen. Het is al langer duidelijk dat ze niks van Riannes voedingsschema's moet hebben. Ook Bas zegt dat Ramona best wel kennis heeft van welk voedsel gezond is en wat niet. Dit omdat Rianne vertelde dat sommigen denken dat een rookworst zelfs gezond is.

Op dit moment weegt Ramona 118,1 kilo en ze wil graag onder de 100 kilo komen. ''Omdat ik niet gelukkig ben als ik zoveel weeg'', legt ze uit. Ze spreken af dat Arjuna twee keer per maand even langs komt om Ramona een nieuwe energieboost te geven. Ze gaan zo nog even lekker samen sporten.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.