Utopia nieuws 12 mei 2016. ~ Utopia Gekte

5/12/2016

Utopia nieuws 12 mei 2016.

Gesprek van de dag.

Utopia Gekte is er mee gestopt, maar de UG'ers in de reacties gaan ongestoord door. Op veler verzoek elke dag komt er af en toe één nieuw 'topic' zodat de reacties overzichtelijk blijven. Utopia Gekte plaatst zelf geen Utopia nieuws meer. Bezoekers van deze website - die de livestreams kijken - kunnen elkaar via de reacties op de hoogte houden. Van het laatste Utopia nieuws natuurlijk! Dit topic is voor jullie, de harde kern UG'ers die UG laat voortleven. Af en toe komt er één nieuw topic online met de nieuwe datum in de titel.

Utopia vandaag.

Vandaag: 12 mei 2016. Gebeurt er iets bijzonders op de livestreams? Tik een eind weg en deel het met de rest. Zo weten we nu bijvoorbeeld dat oud Utopiaan Ruud weer in Utopia zit.

Big Brother is watching you Utopianen! 
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.