''Zij staat heel even te dweilen en begint meteen te piepen'' ~ Utopia Gekte

4/02/2016

''Zij staat heel even te dweilen en begint meteen te piepen''

Cees maakt zich klaar voor zijn date

Om half vier zien we Cees achter de computer zitten. ''Ik maak weer de meeste uren. Ik ben nog lang niet klaar'', moppert Cees. ''Denk je dat ik niks doe dan'', vraagt Gert-Jan. Cees zegt van wel, alleen Dominique kan hij blijkbaar nog steeds niet uitstaan. Altijd heeft hij wel iets over haar te mopperen, ook nu weer. ''Zij staat heel even te dweilen en begint meteen te piepen. Ze heeft de hele week nog niks gedaan. Ze is halverwege en begint al te piepen'', aldus Cees. Best wel weer raar aangezien Cees samen met haar en Bas verantwoordelijk was voor die taak en zelf juist degene was die aan het piepen was om er weer onder uit te komen. En dat Dominique niks doet blijft ook onzin. Zij heeft dus het meeste staan dweilen van die drie, gisteren heeft ze nog een markt bord zitten schilderen en we hebben haar ook weer bezig gezien om sleutelhangers te maken. En dat zijn dan nog maar drie dingen die we ons kunnen herinneren. Om kwart voor vier horen we Gabriëlle zeggen dat haar moeder het niet oké vind als ze langer blijft. Romy komt vervolgens vragen of ze een scheermesje heeft. Romy is haar scheermesje kwijt. Iemand pakt ze gewoon. Ze vind het respectloos. Niet veel later zien we Romy de nagels van Gabriëlle lakken.

Om tien over vier zien we Romy en Rowena weer met elkaar stoeien en daarna neemt Cemal het over van Romy en begint hij met Rowena te stoeien. Cemal heeft post binnen gekregen, een overal. Ook voor Gert-Jan is er een overal binnen gekomen. Het is waarschijnlijk voor hun optreden vanavond. Rowena zien we daarna naar Cees toe lopen. Ze heeft een aangename verrassing voor hem. Iets leuks voor hem in petto. Ze gaan hem niet voor het blok zetten, het word heel gezellig. Ze vraagt Cees of hij iets leuks aan wil doen. ''Hoe heet ze'', vraagt Cees, die al door heeft dat er een date komt. ''Hij is gaan scannen'', laat Rowena weten. ''Hoe kan ik nou scannen'', reageert Cees. Rowena vraagt of Barry het verpest heeft. ''Dat is pas een verrader, lekker dan'', aldus Rowena. Gabriëlle laat weten dat het een hele mooie dame is. ''En ze vind je echt helemaal leuk'', vult Rowena aan. Cees denkt al wel te weten wie. Jannie! ''Maar dat was niet mijn uh...''. Rowena onderbreekt hem. Het word gewoon gezellig, hij moet zich niet zo druk maken. Gert-Jan zegt dat hij zelf iemand heel erg blij kan maken. Hij moet er niet teveel gewicht aan hangen. Het is gewoon een aangename gezellige verrassing. Half zes moet Cees klaar zijn. Om tien over vijf zien we Gert-Jan en Cemal een gedekte tafel naar de horeca keuken tillen en daarna steekt Gert-Jan kaarsjes aan. Gabriëlle heeft deze avond gekookt. De Utopianen kunnen dus alvast eten.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.