''Wij drie krijgen heel veel stemmen deze maand'' ~ Utopia Gekte

4/04/2016

''Wij drie krijgen heel veel stemmen deze maand''

''Dit is een grote moordpartij''

Om vijf over half acht zien we Ramona en Romy bij de koeien. Bronno, Bas en Cees zien we dan nog achter de loods. ''Wij drie krijgen heel veel stemmen deze maand'', laat Bronno weten. ''Waarom zouden mensen op mij stemmen deze maand'', vraagt Bas zich af. ''Dan is je gevoel niet goed'', reageer Cees. Cees denkt wel dat Bronno veel stemmen krijgt. Om kwart voor acht zien we Cees in zijn slaapkamer. ''Er is een afspraak met voeten getreden. Daar kom ik nog op terug, maar niet vandaag'', laat Cees aan één van zijn medebewoners weten.

Op datzelfde moment zien we Romy en Ramona nog altijd in de wei bij de dieren. De kalkoen en de haan kunnen niet samen als we Ramona mogen geloven. Romy moet dan ook snel Bas erbij halen. Ramona word er kwaad van. ''Ze vliegen elkaar aan en die ene pakt die kip''. En stuk zou een deur kapot gemaakt hebben. Bas pakt de kip en zet hem in het hok. ''Zo dat is wel met heel veel geweld gebeurd ja'', constateert Bas. ''De kalkoen heeft hem gepakt net, maar ook die witte met die rode'', legt Ramona uit. Romy vind dat ze de dieren die niet met elkaar kunnen apart moeten zetten. ''Dit is een grote moordpartij'', aldus Romy. ''Ze gingen op elkaar pikken'', vertelt Ramona. ''Het ging niet goed'', vult Romy aan. ''Die haan ging die kip ook pijn doen'', aldus Ramona. ''Ja die haan is een teringlijer, Gewoon zorgen dat het hek afgesloten blijft'', reageert Bas.

Om tien voor half negen zien we Ramona bij de hottub. Ze doet nog wat blokken op het vuur. Bas en Dominique willen ook in de hot tub laat Bas weten. Dominique zou eerder vandaag aan Ramona gevraagd hebben of dat oké was en toen vond ze het helemaal prima, maar nu lijkt Ramona er een probleem van te maken. Ook Bronno was uitgenodigd door Romy, maar ook die krijgt het drama momentje mee. Even later blijkt dat het Ramona daar niet om ging, maar dat het haar gewoon dwars zit dat zij er de hele middag al mee bezig is en dat het water nog niet warm genoeg is. Dat het haar gewoon niet lukt. Althans dat is wat ze als reden geeft. Bas en Dominique mogen er dus alsnog in, maar Bas wil niet meer. Victoria, Gina en Rob liggen ondertussen nog lekker te relaxen voor het Cordwood. Om half negen zien we Romy, Ramona en Bronno in de hottub. Ondanks dat het water niet super warm is. De rest van de avond is het erg rustig gebleven in Utopia. Gert-Jan en Dominique hebben samen de plannen doorgenomen voor Dominique's anti pest dag. En Gert-Jan heeft een heel verhaal over zijn verleden vertelt. Nu weet Dominique dus ook beter wie Gert-Jan is. Op dit moment om half één is het al weer een tijdje stil in Utopia. Op beide streams zien we slapende bewoners. Romy en Cemal liggen deze nacht gewoon in de slaapkamer. Ze hebben hun bedden tegen elkaar geschoven en hebben nu dus een geïmproviseerd tweepersoonsbed.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.