Vijftien nieuwe bewoners in Utopia, ze moeten strijden om een plek ~ Utopia Gekte

4/01/2016

Vijftien nieuwe bewoners in Utopia, ze moeten strijden om een plek

Cemal wil het Rowena vertellen

Om kwart over twee zien we Bas even met Victoria praten naast de loods. Hij wil een (1 april) grap gaan uithalen en wil daarvoor een brief in de brievenbus gooien met een mededeling voor de inwoners. Victoria moet het dan vervolgens voorlezen, dan is het namelijk serieuzer volgens Bas. Victoria vind het goed en doet er graag aan mee. Ze spreken af dat ze de grap gaan uithalen na de BV meeting. Of Victoria op de hoogte is van wat de grap is weten we niet. Bas zat eerder al een lange tijd op de schommelbank bij de vijver. Daar heeft hij het plan uitgewerkt. Bas mompelde daar iets over dat er over een half uur vijftien nieuwe bewoners Utopia zullen betreden. ''Jullie zullen moeten strijden voor jullie plek in het nieuwe Utopia''. En dat de kijkers vanaf dan zullen beslissen wie van de Utopianen naar huis gaat en dat er vandaag al iemand naar huis gaat.

Op datzelfde moment zien we Dominique een bord beschilderen voor de markt en om tien over half drie zien we Cemal naar Romy toe lopen. Ze hebben het vannacht met elkaar gedaan en Cemal werd daar net over uitgehoord door Rowena en Ramona. Cemal wil eigenlijk niet tegen Rowena liegen aangezien hij best wel een goede band met haar heeft. Zaterdag komen er namelijk bezoekers en volgens Cemal geven die mensen die informatie gewoon door op papiertjes. ''Kan ik het Rowena gewoon vertellen'', vraagt hij. ''Ja, jawel doe maar is goed'', antwoord Romy. ''Mij maakt het niet uit. Je mag ook een spandoek maken 'ik heb s*ks gehad met Romy'', lacht ze. Ze geven elkaar een kus en dan loopt Cemal weer naar de stal. ''Gewoon schijt'', roept Romy hem nog na. ''Waar is Rowena'', vraagt Ramona. ''Even naar de dokter'', antwoord Cemal. Om tien voor drie is ze weer terug. Ze moest even wat prikken halen zegt ze. Het is dus af te wachten wanneer Cemal haar op de hoogte gaat brengen van de ontwikkelingen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.