Verrassingen voor Bjorn ~ Utopia Gekte

4/04/2016

Verrassingen voor Bjorn

De pauw eet uit Bas zijn mond

Om kwart voor zeven zitten de bewoners nog steeds aan tafel. Bas laat dan aan de koeiendames weten dat het hek gemaakt is. Na het eten worden alle bewoners naar het kantoor geroepen. Rowena wil wat laten zien. Ze laat weten dat het voor Bjorn een speciale dag is. Vandaag zit hij namelijk precies vijftien maanden in Utopia. ''Gefeliciteerd namens ons allen'', aldus Rowena. Ze zet het filmpje aan. Bjorn lacht en veegt even later ook nog wat tranen weg. Tranen van geluk denken we. ''Ik wist dat je zou huilen want zo goed ken ik je'', laat Gabriëlle weten. Bjorn is sprakeloos. ''Superlief'', vind hij. Er klinkt een applaus voor hem. Gabriëlle en Rowena geven Bjorn een kus en Gert-Jan volgt. Er word gelachen. ''Trots op je'', laat Dominique weten die Bjorn een knuffel geeft in plaats van een kus. ''Dankjewel, ik ook op jou. Dit is zo gek'', reageert Bjorn. Om kwart over zeven zien we dat klusjesman Wim Vroege er ook weer is en Cees staat in de keuken het eten uit de pan te scheppen met een kaasschaaf. Hij neemt er tussendoor een hap van en schept dan rustig verder. Als hij alles in een bak heeft gedaan haalt hij daar met zijn vingers nog een paar keer wat te eten uit om het vervolgens in zijn mond te stoppen.

Om half acht zien we Gabriëlle, Rowena, Victoria, Romy, Dominique, Gina en Gabriëlle een promo filmpje opnemen voor de bruiloft. Bas en Bronno zijn op datzelfde moment in de wei. Bronno bij de koeien en Bas bij de pauw. Hij voert de pauw eten uit zijn mond en probeert het beestje op zijn arm te lokken. Het beestje lijkt telkens te willen springen, maar doet het uiteindelijk niet. Om kwart voor acht zien we Romy en Ramona ook bij de koeien. Zij gaan de stal weer uitmesten en de beestjes eten geven. Om acht uur zien we Gabriëlle en Rowena in de wellness. Ze zijn een verrassing voor Bjorn aan het voorbereiden. Ze willen er wijn en chips bij pakken en ook nog waxinelichtjes neerzetten.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.