Utopia nieuws 18 april 2016. ~ Utopia Gekte

4/18/2016

Utopia nieuws 18 april 2016.

Gesprek van de dag.

Utopia Gekte is er mee gestopt, maar de UG'ers in de reacties gaan ongestoord door. Op veler verzoek elke dag één nieuw 'topic' zodat de reacties overzichtelijk blijven. Utopia Gekte plaatst zelf geen Utopia nieuws meer. Bezoekers van deze website die de livestreams kijken kunnen elkaar via de reacties op de hoogte houden van het laatste Utopia nieuws. Dit topic is voor jullie, de harde kern UG'ers die UG laat voortleven. Elke dag komt er één topic online met de nieuwe datum in de titel.

Nieuwe bewoners.

Karin, Laura en Marita. Dat zijn de drie potentiële nieuwe inwoonsters van Utopia. Er kan sinds kort gestemd worden en één van hen mag uiteindelijk in Utopia blijven. De ander moet na 4 dagen Utopia weer verlaten. Karin is een 59-jarige oma die zeker niet stilzit. Ze fitnesst nog 3x per week en is voormalig Nederlands kampioen Jetski. Laura, 21 jaar, is van het debatteren. Deze vrijgezel wil graag belangrijke punten bespreken. En café-eigenaresse Marita wil ook in Utopia de horeca in. Daarnaast neemt ze ook graag de boekhouding over.

Nominaties.

Maar eerst... Nominaties! Wie van de 15 Utopia bewoners worden deze keer genomineerd? Vandaag mogen wij als kijker onze stemmen uitbrengen. En morgen (19 april) nomineren de bewoners elkaar. Spannende tijden breken weer aan...

18 april nominatie internet
19 april nominatie bewoners
20 april entree 2 aspirant bewoners
24 april exit 1 aspirant bewoner
25 april exit 1 bewoner

Utopia vandaag.

Vandaag: 15 april 2016. Gebeurt er iets bijzonders op de livestreams? Tik een eind weg en deel het met de rest. Big Brother is watching you Utopianen! 0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.