Utopia nieuws 14 april 2016. ~ Utopia Gekte

4/14/2016

Utopia nieuws 14 april 2016.

Gesprek van de dag.

Utopia Gekte is er mee gestopt, maar de UG'ers in de reacties gaan ongestoord door. Op veler verzoek elke dag één nieuw 'topic' zodat de reacties overzichtelijk blijven. Utopia Gekte plaatst zelf geen Utopia nieuws meer. Bezoekers van deze website die de livestreams kijken kunnen elkaar via de reacties op de hoogte houden van het laatste Utopia nieuws. Dit topic is voor jullie, de harde kern UG'ers die UG laat voortleven. Elke dag komt er één topic online met de nieuwe datum in de titel.

Wat is er eerder gebeurd in Utopia? 

UtopiaTV promoot de nieuwe bedrijfstak van de Utopia BV. Bas en zijn zelfgemaakte urnen. Nu te koop in de webshop van de bewoners. Nu we het toch over de dood hebben... Een mooi bruggetje naar wat Bronno aantrof 's ochtends in de badkamer. Hij uit zijn ongenoegen bij Cemal en Jessie die net een ontbijtje staan te maken. Bronno trof bloed aan op zijn douchestoel. Hij vind het té vies voor woorden. Bronno wil dagdiensten inroosteren zodat de bewoners in de gaten houden wie wanneer heeft gedoucht. En ze het dus ook zelf op kunnen ruimen.

Iets later op de dag... Cees biecht na lange tijd iets op aan de groep wat er al langer aan zat te komen. Hij geeft de financiën volledig uit handen. Het is zijn ding niet en hij wilt er mee stoppen. Cees is emotioneel en zegt dat zijn Utopia misschien nog moet beginnen. Hij is doodongelukkig omdat hij in 9 maanden alleen maar heeft gewerkt aan de verkeerde dingen. De groep toont medeleven en steunt Cees.

Utopia vandaag.

Vandaag: 14 april 2016. Gebeurt er iets bijzonders op de livestreams? Tik een eind weg en deel het met de rest. Big Brother is watching you Utopianen! 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.