Utopia nieuws 13 april 2016. ~ Utopia Gekte

4/13/2016

Utopia nieuws 13 april 2016.

Gesprek van de dag.

Utopia Gekte is er mee gestopt, maar de UG'ers in de reacties gaan ongestoord door. Op veler verzoek elke dag één nieuw 'topic' zodat de reacties overzichtelijk blijven. Utopia Gekte plaatst zelf geen Utopia nieuws meer. Bezoekers van deze website die de livestreams kijken kunnen elkaar via de reacties op de hoogte houden van het laatste Utopia nieuws. Dit topic is voor jullie, de harde kern UG'ers die UG laat voortleven. Elke dag komt er één topic online met de nieuwe datum in de titel.

Wat is er eerder gebeurd in Utopia? 

Laten we eerst herhalen dat Romy en Cemal officieel een stelletje zijn. Dit nadat Cemal al zijn moed bij elkaar raapte tijdens een romantisch gebaar in het weiland. 'S ochtends tijdens het sporten bereikt Jessie zijn eerste breekpunt. Door het nummer 'Kleine jongen' moest hij aan zijn vader denken. Daarmee zong hij dat nummer altijd. Na dit emotionele moment heeft Cees nog even met Jessie gesproken. Cees ziet dat Jessie samen met Gert-Jan de BV aan het overnemen is. Dat vind hij prima, maar hij waarschuwt Jessie er wel voor niet té snel te gaan. Jessie denkt zijn hoofd niet te stoten gezien zijn ervaring in de ondernemerswereld.

Gabriëlle zit 15 maanden in Utopia. Toch is er weinig feest wanneer zij Rowena verdrietig buiten aantreft. Rowena slaapt al een tijdje niet goed en dat vreet aan haar energielevel. De tegenvallende verkopen van haar single helpen ook niet mee. Elders is de nominatiespanning al begonnen wanneer Cees en Cemal daar over praten. Cemal weet al op wie hij gaat stemmen. Namen worden niet genoemd. Hij heeft ook wel belangrijkere dingen aan zij hoofd dan stemmen, zo blijkt. Hij denkt er over na om ''cyberlapdances'' te geven. Via de webshop kan er dan een video met een lapdance van Cemal worden besteld. Heel persoonlijk. Wie weet binnenkort... En Cees kan zich ook maar beter druk maken om andere dingen dan de stemming. De finance is namelijk een zooitje. Rob en Gert-Jan gaan de schade proberen te beperken met Cees. Nu maar hopen voor Cees dat dit hem geen stemmen gaat opleveren...

Later die dag... Rob uit zijn ongenoegen over Cees en de financiën bij Gina en Victoria. Gina is lichtelijk verbaast en Victoria benadrukt nog maar eens even dat zij zelfs haar hulp nog had aangeboden. Volgens Rob is er niks gedaan met de financiën sinds Mark is vertrokken. Ze moeten binnenkort maar eens bespreken of er een opvolger van Cees op kan staan. Hij heeft zich duidelijk verkeken op de hoeveelheid werk die er in gaat zitten. Gert-Jan en Jessie zijn met hele andere dingen bezig. Op de schommelstoel filosoferen zij over wat er nog kan plaatsvinden in Utopia. Er zou iemand kunnen sterven, écht trouwen, er kan een kindje geboren worden... De mannen zijn er maar druk mee en zouden het een hele eer vinden als Utopia gebruikt zou worden als locatie. Bijvoorbeeld voor een laatste wens...

Romy vreest ondertussen de plannen van Cemal, zo laat ze aan Gabriëlle weten. Cyberlapdancen vind ze al geen goed idee. Maar wat nou als Cemal steeds verder gaat en echt intiem wordt met andere meiden? Dat zou ze niet fijn vinden. Ze hoeft het ook niet te zien wanneer Cemal zijn video's eventueel gaat opnemen. Wel is ze trots op hem. Vooral wanneer zij de enige is die 's nachts bij hem mag liggen.

Utopia vandaag.

Vandaag: 13 april 2016. Gebeurt er iets bijzonders op de livestreams? Tik een eind weg en deel het met de rest. Big Brother is watching you Utopianen! 3 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.