Utopia nieuws 12 april 2016. ~ Utopia Gekte

4/12/2016

Utopia nieuws 12 april 2016.

Gesprek van de dag.

Utopia Gekte is er mee gestopt, maar de UG'ers in de reacties gaan ongestoord door. Op veler verzoek elke dag één nieuw 'topic' zodat de reacties overzichtelijk blijven. Utopia Gekte plaatst zelf geen Utopia nieuws meer. Bezoekers van deze website die de livestreams kijken kunnen elkaar via de reacties op de hoogte houden van het laatste Utopia nieuws. Zojuist heb ik mijn beste vriend - John de Mol - even gebeld en hij had hier geen problemen mee. Ik heb vernomen dat hij nog altijd erg in zijn nopjes is met het succes van Utopia.

Dit topic is voor jullie, de harde kern UG'ers die UG laat voortleven. Elke dag komt er één topic online met de nieuwe datum in de titel. Wat is er gisteren gebeurd? Ramona wilde structuur, Bronno was ziek, Rob had ruzie met Cees.Laatstgenoemde moest zelfs huilen. Hij is een ''f*cking leipo'' genoemd door Rob. Rob en Victoria storen zich gisteren overigens aan meer dingen... Hun medebewoners zouden in dezelfde 'sh*t' blijven vallen. Gelukkig was er ook tijd voor romantiek. Cemal liet zich van zijn beste kant zien en verrast haar met een date in het weiland. Speciaal voor haar heeft hij veel kaarsjes neergezet in de vorm van een hartje. Lief! Karma was de knappe Cemal goedgezind. Niet veel later kreeg hij foto's van zijn shoot binnen. Wie weet zit er een modellencarrière voor hem in? Ook is de welbekende grote houten poort bij de ingang van Utopia gesloopt. Het hout gaan ze gebruiken voor andere doeleinden. Verder was Cees zijn shag kwijt en hebben de Utopianen weer een centraal gehouden.

Vandaag: 12 april 2016. Gebeurt er iets bijzonders op de livestreams? Tik een eind weg en deel het met de rest. Big Brother is watching you Utopianen! 
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.