Utopia nieuws 11 april 2016. ~ Utopia Gekte

4/11/2016

Utopia nieuws 11 april 2016.

Gesprek van de dag.

Utopia Gekte is er mee gestopt, maar de UG'ers in de reacties gaan ongestoord door. Op veler verzoek een nieuw 'topic' zodat de reacties overzichtelijk blijven. Utopia Gekte plaatst zelf geen Utopia nieuws meer. Bezoekers van deze website die de livestreams kijken kunnen elkaar via de reacties op de hoogte houden van het laatste Utopia nieuws. Zojuist heb ik mijn beste vriend - John de Mol - even gebeld en hij had hier geen problemen mee. Ik heb vernomen dat hij nog altijd erg in zijn nopjes is met het succes van Utopia.

Dit topic is voor jullie, de harde kern UG'ers die UG laat voortleven. Elke dag komt er één topic online met de nieuwe datum in de titel. Vandaag: 11 april 2016. Gebeurt er iets bijzonders op de livestreams? Tik een eind weg en deel het met de rest. Big Brother is watching you Utopianen!
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.