''Teringlijer, ik smack hem zo in zijn face. Het is echt een zeikerd'' ~ Utopia Gekte

4/03/2016

''Teringlijer, ik smack hem zo in zijn face. Het is echt een zeikerd''

Benjamin is verliefd

Om tien over tien zien we Bjorn zingen. Buiten zit Benjamin met een meisje te praten. Het meisje waar hij tijdens eerdere evenementen ook al gesprekken mee heeft gehad. Er schijnt iets te zijn of op te bloeien tussen de twee. ''Ik denk iedere dag aan je'', laat Benjamin weten. ''Ik vind het wel moeilijk hoor'', aldus het meisje. Ze wil weten of het echt is. Ze wil het zo zo graag. Ook laat ze weten dat ze haar eerste kus met hem niet bij boom vijf of achter het kak huis wil. ''Mag ik je gewoon even voelen''. Ze vind het een bizarre situatie. Als ze bij het rokersbankje aankomen vertelt ze dat ze voor het eerst in vier jaar weer gedroomd heeft. Over Benjamin. Een magische ervaring. Ze waren aan het wandelen in Renesse en aan het vliegeren. Benjamin denkt al anderhalve maand aan haar. Hij kust haar om vervolgens sorry te zeggen. ''Nee, het is oké'', reageert ze. Benjamin is eindelijk iemand die haar begrijpt in hoe de wereld is en hoe ze het leven ervaart. Het is magisch vind ze. Misschien idealiseert ze het wel, maar het is zo mooi. Ze geniet hier zo van. ''Wil je alsjeblieft bij alle forums weg blijven'', vraagt Benjamin. Het meisje zegt niet te kunnen stoppen met praten over Benjamin en Benjamin wil haar voorstellen aan zijn moeder. ''Ik ben zo verliefd'', laat hij weten. ''Dat is zo wederzijds'', laat het meisje weten en Benjamin zegt haar voortaan zijn vriendin te noemen.

Om kwart over tien zien we Bronno, Gina en Cees in Le Luifel staan waar het friet zo goed als op is. Gina laat weten dat ze morgen een goede evaluatie hebben want het zit haar niet meer ''tot hier'', maar ''tot daar''. Ze wou zeggen 'snij maar bij'', maar nee ze doet het niet. Morgen hebben ze een pittige evaluatie. Cees zegt dat hij Rowena nergens gezien heeft, alleen op de dansvloer. Ze zou overal invallen waar nodig. Gina wil niet werken zodat een ander kan drinken. Cees gaat vervolgens weer weg uit Le Luifel. Na een paar minuten zijn het friet en de kaassoufflés op. Ze hebben nog twee kipcorns en twee kroketten over. ''Ik denk dat ik echt heel verliefd op je ben. Ik wil echt alles met je doen'', horen we Benjamin nog even tegen de bezoekster zeggen.

Om vijf voor half elf heeft Cees zijn volgende slachtoffer weer gevonden. Dit keer levert hij commentaar op Romy. Mensen zouden naar hem toe zijn gekomen voor hun jas omdat er niemand in de garderobe was. ''En dan ben ik het pispaaltje en kom je bij mij zeiken'', vraagt Romy. Cees zegt dat Romy er helemaal niet zo vaak is geweest, maar wij zien haar wel al vrijwel de hele avond bij de jassen staan. Romy zegt dat ze een paar keer weg is geweest omdat ze weg mocht van Cemal en Gert-Jan omdat het haar eerste evenement is. Na een pittige discussie over en weer met Cees loopt Romy boos naar Ramona toe. ''Ramoon ik ben fucking boos op kut Cees. 'Je bent elke keer na tien minuten weg'. Ik heb er de hele avond gestaan. Wat een teringlijer''. Ramona raad het haar aan om het te laten zakken. Ze weet wat Romy bedoeld. ''Ik heb er fucking de hele avond gestaan. Teringlijer''. Ramona zegt wel even naar Cees toe te gaan. ''Wat een teringlijer'', mompelt Romy nogmaals. Als ze weer bij Cees staan trekt Romy haar mond weer tegen hem open. ''Het klopt niet, lelijk hoe je het brengt. Heel lelijk'', aldus Romy. ''En jij hoe je het zegt'', aldus Cees. Ramona zou Cees aan gaan spreken, maar ze zegt niks. Als Romy weg is begint Cees verder te klagen bij Ramona. ''Ze doet geen reet man, schei toch uit. Dan krijg ik nog een grote bek ook van die snotneus. Als ze hier tien minuten staat is het 'kan ik even gaan dansen'. Come on'', aldus Cees. ''Ja'', reageert Ramona. Romy blijft ondertussen geïrriteerd. ''Teringlijer, ik smack hem zo in zijn face. Het is echt een zeikerd, zeik Cees. Precies zoals op tv'', laat ze weten. Benjamin heeft het ondertussen meer naar zijn zin. Hij staat ondertussen met zijn ''vriendinnetje'' op de dansvloer te dansen.3 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.