''Sommige dingen zijn echt een no-go'' ~ Utopia Gekte

4/02/2016

''Sommige dingen zijn echt een no-go''

Het bezoek van Benjamin gaat er weer vandoor

Om tien voor één zien we Gert-Jan de loods dweilen. Dominique klaagde namelijk dat ze het in haar eentje moest doen terwijl er een heel team op ingedeeld staat. Cees wil het niet volgens haar want die heeft het aan zijn rug en Bas heeft maar een deel gedaan. Volgens Bjorn moest Cees de financiën doen, maar Bjorn heeft hem nog geen enkel moment achter de pc gezien en nu heeft hij opeens last van zijn rug. Gert-Jan zegt trots op Dominique te zijn en knuffelt haar. Bjorn zegt dat Dominique de anderen er gewoon op aan kan spreken. Om half twee zien we Romy en Ramona bezig met de merchandise stand en Gina zien we om tien over half twee friet voorbakken in Le luifel. Bronno zien we overal en nergens rondhangen zoals we van hem gewend zijn. Om vijf over twee spreekt hij richting de kijkers. ''Mirthe ik mis je. Jou ook Judith''. Om tien voor half drie zien we Ramona zingen in de studio, Cemal zingen in de slaapkamer en tien minuten later horen we Gabriëlle en Rowena praten op de vide. Gabriëlle vind het bewonderenswaardig dat je dat zo kan. Ze heeft het dan over de actie tussen Romy en Cemal. ''Sommige dingen zijn echt een no-go'', maar Gabriëlle vind het wel echt dope dat je dan gewoon je ding doet. Gabriëlle wou dat zij het kon. Rowena had er tien jaar geleden misschien anders in gestaan, maar nu weet ze hoe lang iets je kan achtervolgen. Dat wetende zou ze het niet doen.

Om tien voor drie krijgen we heel even Benjamin's bezoek in beeld aan de bar. Al snel verdwijnen ze weer uit beeld. Om tien over drie zien we ze even in het kantoor. We krijgen mee dat zijn bezoek er weer vandoor gaat, maar krijgen vervolgens weer iets anders te zien. Er is een vrachtwagen op het terrein om spullen af te leveren voor vanavond. Om tien voor half vier krijgen we toch het bezoek weer even in beeld. Alleen hebben we geluid van Rowena en niet van Benjamin en natuurlijk volgt er weer een stream wissel. Toch apart hoe dat soms gaat. Zo mochten we veel zien van het bezoek van Rowena en is dit bezoek zo goed als niet op de stream te zien geweest. Romy en Rowena zien we even met elkaar stoeien en Bjorn staat lachend toe te kijken. Om half vier zien we dat Benjamin van alles gekregen heeft waaronder parfum. Daar is hij ook erg blij mee. Cemal ruimt ondertussen de vrachtwagen met spullen voor Live in de loods leeg.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.