Een hysterische Gina, meerdere Utopianen ontvluchten de loods ~ Utopia Gekte

4/01/2016

Een hysterische Gina, meerdere Utopianen ontvluchten de loods

Sneak peak onder de dekens bij Benjamin

Om half elf zien we Rowena rappen in de loods. Andere bewoners staan te dansen. Gabriëlle en Cemal staan bijvoorbeeld tegen elkaar aan te rijen en ook Romy zien we even later tegen Cemal aan schuren. Om elf uur is het feestje over. Althans de muziek is gestopt. De lol gaat gewoon door. Met wat helium kom je namelijk een heel eind. Rowena wil Bjorn ook nog even bedanken. Ze is zo verwend ze hebben geen idee. Rowena wil iemand in het bijzonder bedanken en dat is haar allerbeste vriendje Bjorn. Ze houd van hem. Het is haar maatje. Bjorn heeft haar heel erg verwend. Een ontbijtje op bed, ballonnen, sushi en toestanden en i am Aisha als afsluiter. Daarnaast heeft ze ook nog bezoek gehad en schoenen. ''Heel erg bedankt''. Rowena is trots op Bjorn en wil hem bedanken. Om tien over elf zien we Cemal en Romy elkaar een kusje op de mond geven nadat Ramona ze er naar vroeg. Vervolgens zien we Romy en Cemal darten. Om tien over half twaalf horen we opeens een aantal hysterische dames in de slaapkamer van Benjamin. Rowena zou Benjamin's deken er af hebben getrokken niet wetende dat hij daar na*kt lag. En nu liggen de dames dus in een deuk. Benjamin zit er niet zo mee en vind het net zo grappig. Terwijl Rowena dood gaat van het lachen tilt Gabriëlle Benjamin's deken nog een paar keer op om te kijken en daar gaat Bronno weer stuk om.

Om kwart over twaalf zien we Cemal en Romy samen op de trampoline om nog gezellig verder te kletsen. Cemal laat weten dat Dominique opeens met hem ging dansen en tegen hem aan begon te dansen. Hij snapt die jaloezie niet. Romy had voordat ze Utopia in ging te horen gekregen 'Let op Room, als je naar binnen gaat zullen ze zich beter gaan kleden, meer gaan dansen''. Om kwart over één zijn ze weer in de loods op de bank. Daar hebben ze lol met helium uit een ballon van Rowena. Om vijf voor half twee horen we opeens Gina hysterische schreeuwen op de achtergrond in het kantoor. Het is goed te horen, maar wat ze precies zegt krijgen we niet mee. ''Gewoon negeren'', zegt Cemal. Romy probeert post voor te lezen, maar is er door afgeleid. Een paar minuten later krijgen we het kantoor in beeld. Gina is aan het schreeuwen en huilen over haar kapsalon waar een groot deel van afgepakt word. Afgelopen maandag zou het in orde zijn, maar daar hoorde je haar nog steeds niet over zeuren. Nu is het een zooitje. ''Ik moet me niet druk maken, natuurlijk maak ik me druk. Dit is mijn enigste trots. Mijn kledinglijn heb ik al niet bereikt. Alleen een droom van een ander. Mark zijn dromen. Le luifel, ik draai die shit. Magiwirosti was 'ik moet iets tegenover Le Luifel hebben, iets gezonds'. Is dat haar droom. Nee''. Iedereen begint een kledinglijn en waar is zij in dat verhaal. Volgens Rob werkt geen enkele kledinglijn. Gina huilt ''Gewoon zorgen dat het alsnog heel mooi word'', reageert Bjorn. ''Niemand maakt zich er zorgen om. Ze maken zich alleen zorgen om de badkamer. Zolang die goed is maakt het niemand een rotzorg wat de kapsalon is. We moeten geld verdienen, er is geld te verdienen al lang. Waar staat de kapsalon, nergens. Ik ben aan het zoeken naar mijn spullen als ik vrouwen aan het stijlen ben'', tiert Gina verder. ''Alsof we een keuze hebben daarin'', reageert Rob. Er volgt een streamlock.

''Je zegt het toch zelf. Waar heb je je twee weken druk over gemaakt? Over die badkamer. Wanneer moet mijn kapsalon af dan? We hebben het allemaal hier over geld verdienen en we hebben het over iets wat ons niet geld laat verdienen. Iets wat geld kost en dat moet af. Wanneer komt dat van mij af, dat wat geld verdiend? NIET!. We maken ons zo druk om iets wat geld kost en iets wat geld oplevert maken we ons niet druk over'', aldus Gina. ''Zodat we naar de wc of douche kunnen'', reageert Rob. Opeens lijkt er een lampje aan te gaan. ''Wat is dit nou weer. Serieus?'', vraagt Rob. ''Ja blijkbaar'', reageert Victoria. We krijgen weer een streamlock. Daarna zien we Bjorn met Gina knuffelen. ''Stil maar'', mompelt hij. Gina huilt uit op zijn schouder. ''We maken ons zo druk over andermans dromen, maar we zijn 12 maanden verder. Wanneer maken mensen zich druk om mijn dromen'', vraagt Gina zich af. ''Kom schat, we gaan lekker...'', Victoria maakt haar zin niet af. Ze lopen samen de zenderkamer in en de rust keert terug. Na een streamlock. Dan krijgen we namelijk beeld van de vide waar mensen proberen te slapen en van Cemal die in de woonkamer zit met Romy. Ook krijgen we even later Bjorn weer in beeld in stilte achter de computer. Om tien over half twee gilt Cees vanuit bed naar Cemal dat ze stil moeten zijn. ''Het is half twee, come on''. Romy en Cemal luisteren meteen. ''Sorry Cees'', laat Romy weten. ''Ja we gaan al. Lekker slapen''. Daarna volgt er een streamlock en na de streamlock zien we ze bij het rokersbankje. Vervolgens gaan ze in de wellness zitten. ''Te gek voor woorden eigenlijk dat zoiets luxe Utopia is'', aldus Cemal. Er volgt weer een streamlock. Romy zegt vannacht in de wellness te blijven slapen. Niet veel later zien we ze op de schommel in het bos.

Om tien over twee zien we dat ook Gert-Jan de loods ontvlucht is. Hij gaat het Cordwood in. ''Kleuterschool dit. Het is toch niet normaal man. Je mag toch 's nachts wel lekker kunnen slapen? Gina heeft gelijk, alleen is het een punt om om twee uur 's nachts te bespreken? Nee we gaan vijftien man wakker houden. Je moet toch gewoon je slaap kunnen hebben. Weet je waarom mensen overdag liggen te slapen? Omdat we dit soort taferelen hebben'', laat Gert-Jan weten aan Victoria die hem gevolgd is. Victoria vind ook dat Gina gelijk heeft. De kapsalon is niet gehalveerd. Er is nog maar één derde over. ''Ze heeft gelijk, maar moet dat 's nachts om twee uur'', vraagt Gert-Jan zich af. Of hij ging in de loods flippen of hij gaat hier slapen. Tot die tijd gaat Gert-Jan gewoon in het cordwood slapen. Hij ziet het nooit verhuurd worden en word het wel verhuurd dan maakt hij het schoon. Cees heeft bloedarmoede die heeft ook zijn rust nodig is Gert-Jan van mening. Maar volgens Victoria is dit ''part of life'' in Utopia. ''Hoe komen ze erbij dat dit een afspiegeling van de maatschappij is. Het is alles behalve dat'', reageert Gert-Jan. Victoria zegt dat de kapsalon sowieso af komt en Gert-Jan is van mening dat ze er morgen gewoon met zijn allen aan moeten gaan werken. Bjorn komt ook nog even kijken. ''Gina godsamme'', moppert Gert-Jan. ''Je kan beter een dierentuin hebben'', is Bjorn van mening. Cees vroeg ook al aan Bjorn of Gina gedronken had. ''Ja, maar die emoties zaten er al. Het word alleen versterkt door de drank'', is Bjorn van mening.

Om kwart over twee zien we Victoria en Bjorn weer de loods in gaan en naar bed gaan. Cees is inmiddels zijn bed uit gekomen en begint lekker tegen Bjorn te mopperen die nog even zijn tanden poetst. Cemal en Romy kletsen ondertussen rustig verder in de suite. Om half drie is Cemal in bed gaan liggen en Romy kruipt er naast. Cemal denkt dat morgen alle mannen naar hem toe komen ''was het wat? Heb je wat gedaan?''. Daar geeft hij niks om. Haantjesgedrag is dat. Mensen vergeten volgens hem dat hij een hele lieve en gevoelige jongen is met een klein hartje. Romy laat weten dat ze de kachel op twee heeft gezet. ''Je kan ook nog tegen me aan komen liggen'', reageert Cemal. Maar dat komt dan op tv denkt Romy. Maar volgens Cemal komt dit sowieso op tv.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.