''Shit, die mensen hebben het natuurlijk ook gezien'' ~ Utopia Gekte

4/01/2016

''Shit, die mensen hebben het natuurlijk ook gezien''

''Nu begin ik wel steeds meer te genieten hier''

Om kwart over twaalf zien we Rob op de schommelbank gaan zitten. Niet veel later zien we Bas bij de vijver. De eenden zwemmen lekker in de vijver terwijl Bas bezig is met iets wat naast de vijver ligt. Cees en Gabriëlle zien we om tien voor één samen in het zonnetje zitten. Gabriëlle is met haar post bezig en Cees eet zijn lunch. ''Stom hé, dat ik mijn bek weer niet kon houden'', begint hij weer. ''Nee. Waarschijnlijk was het gewoon even je frustratie'', reageert Gabriëlle. Cees vertelt vervolgens over de afgelopen nacht. Hoe Gina bezig was. Gabriëlle heeft er namelijk niks van mee gekregen. Om tien voor één neemt Romy een kijkje bij Bas in de kas. Ze vind het schattig hoe Bas met de eend om gaat. Hij heeft de eend uit de vijver gehaald, droogt haar af en straks gaat hij haar weer föhnen. Bas vertelt dat hij een filterpomp nodig heeft met verlichting tegen algen en poep waardoor de vijver lekker helder blijft. Daarna zoekt Romy Cemal op die in de zon op de trampoline ligt.

Straks komen er waarschijnlijk bezoekers. ''Shit, die mensen hebben het natuurlijk ook gezien'', laat Romy weten. ''Niet allemaal'', denkt Cemal. ''Wie waren er toen nog wakker''. Hij is van mening dat ze een hele mooie tijd hebben uitgekozen. Romy komt er even bij liggen. ''Jij mag er altijd bij liggen'', laat Cemal weten. Hij heeft nog steeds niet gedoucht. Hij gaat zo eerst stront scheppen. ''Nu begin ik wel steeds meer te genieten hier. Ik ben hier nu vier dagen hé. De eerste twee dagen was ik constant de hele tijd gespannen. Heel de tijd zenuwen'', laat Romy weten. ''Nu zijn het vlinders'', grapt Cemal. ''Ja, dat is wel zo hoor Cemal'', reageert ze. Cemal vind dat lief. Om tien voor half twee zien we Cemal en Rowena aan het werk bij de stal. Cemal schept alle poep resten die voor de container liggen de container in. Rob en Benjamin zitten in de zon voor het Cordwood. Ze lachen Gabriëlle uit die gek word van wespen en een ander iemand die ''het paard gaat uitlaten''. Gina is bezig met schilderen en Gabriëlle nog altijd met post. ''Iemand die de eend föhnt. Zit iemand een hondenhok te bouwen. We hebben niet eens een hond''.

Gert-Jan en Dominique zien we bij de kas een dansje oefenen en Sascha staat al snel te grazen op de rotonde. Romy is daar Sascha aan het borstelen. Benjamin en Rob zeggen dat ze Sascha ook kan wassen, maar Romy is van mening dat je geen shampoo op een dier kan doen. ''Ik weet niet meer of ik jullie nou serieus moet nemen'', mompelt ze. ''Ik zal jou eens serieus nemen'', fluistert Benjamin. Rob zat al te wachten op die opmerking.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.