Rowena en Ramona horen Cemal uit over zijn nacht met Romy ~ Utopia Gekte

4/01/2016

Rowena en Ramona horen Cemal uit over zijn nacht met Romy

Cemal ontkent

Terwijl Cemal, Ramona, Rowena en Romy druk aan het werk zijn in de wei en in de stal besluiten Rowena en Ramona het gewoon maar te vragen aan Cemal. ''Heb je gekust?''. Cemal ontkent. ''Niet liegen'', zeggen de meiden waarna Cemal laat weten dat iedereen het al de hele dag vraagt. Rowena weet dat dat vervelend is, maar ze vind het alleen maar leuk. Haar visie is ''lekker wijf, jong mannetje''. Wel verstandig laat Cemal weten. ''Ik ben verstandig in deze situatie''. Rowena vind de twee wel bij elkaar passen. ''Dat zegt iedereen. Ik wil het even aankijken''. Rowena vraagt of er meer in zou zitten als hij hier niet zou zijn. ''Je ligt samen en hebt haar niet gekust?''. Cemal zegt dat er helemaal niks gebeurd is. Hij wil zich even inhouden. Ramona gelooft het niet en Rowena vind Cemal een gentleman. ''Welke keus je ook maakt, een relatie hier is heavy shit. Zie Dominique en Bas'', aldus Ramona. ''Kleffie en Beffie zal ik sowieso niet worden'', reageert Cemal. Rowena houd er van als twee mensen... Ze is gewoon benieuwd, maar vind het heel verstandig. ''Ik zie haar zeker zitten, het is een leuk meisje en ik zie veel van mezelf terug in haar'', laat Cemal weten. Ramona vraagt of zij hem ook knap vind. Cemal zegt dat niet te weten, maar Rowena weet het wel. ''Sorry dat ik het verklap. Als je hem niet knap vind weet ik het niet hoor. Wil je wat beloven. Hou je ons op de hoogte'', vraagt Rowena. ''Ik hou jullie op de hoogte, maar ik wil het zelf ook even aankijken'', antwoord Cemal.

''We hebben het beste met je voor. We kunnen je advies geven en haar ook, want het is een hele leuke meid'', laat Rowena weten. ''Blijf wel jezelf'', adviseert Ramona. ''Ze is hier nog kort en ziet in jou een maatje. Een vertrouwenspersoon dat is fijn. Als dat al meteen geswitcht word... Maar jullie zijn ook nog jong, ga niet teveel nadenken'', aldus Rowena. Cemal laat weten dat Romy ook zo heerlijk enthousiast is. ''Jullie zijn twee mooie mensen bij elkaar. Mooi om te zien hoe jullie met elkaar omgaan. Go with the flow'', aldus Rowena. Cemal vind Romy een leuke aanwinst voor Utopia. ''Ik ben happy voor je hoor. Maar je moet wel je zus laten weten hoe.. Beloofd'', vraagt Rowena. ''Ja'', antwoord Cemal. Om vervolgens te liegen dat ze gewoon op de bank zijn gaan liggen. Rowena vind het ook heel logisch als het wel gebeurd. ''Ja, maar het is nog niet. Nog even wachten'', reageert Cemal. Hij vind Romy heel leuk, maar of het verliefdheid kan worden weet hij niet. ''Je moet haar ook nog leren kennen. Geef het de tijd. Geniet wel van het gevoel, het is er niet voor niks'', aldus Rowena. Cemal vind het grappig. Alle mannen zitten achter haar aan. Hij laat het gewoon en gaat niet als een hond achter haar aanlopen. ''Eigenlijk is het al een match. Het plaatje klopt. [...] Dat kleffie beffie gebeuren heb ik zo'n hekel aan. Dat doe je maar als je alleen bent''. Cemal vertelt dat hij een beetje mysterieus blijft. Rowena vind het schattig. ''Dit zijn tekenen van 'ik vind je best wel leuk, maar wil er nog niet aan toe geven''. Rowena is bang dat het een kwestie van tijd is. ''Bouw de spanning op''. Cemal laat weten dat hij ook lekker met haar kan praten. ''Zou je haar wel durven zoenen'', vraagt Rowena. ''Jazeker'', antwoord Cemal. Ze hebben wel geknuffeld laat hij weten. Vervolgens krijgen we een stream wissel naar het BV overleg.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.