Rowena en Gabriëlle in een bananen pak ~ Utopia Gekte

4/06/2016

Rowena en Gabriëlle in een bananen pak

Een kaartje van Bjorn

Na het vertrek van Bjorn gaat iedereen weer zijn eigen weg. De dames gaan meteen de vide weer op. Gina vind om kwart voor één iets onder haar kussen van Bjorn. Als Rowena en Gabriëlle onder hun kussen kijken vinden ze ook een kaartje. ''Ik zag hem schrijven. Kijk het hier, zo lief! Bjornos we hebben het al gevonden'', aldus Rowena. ''Zooo, wat mooi'', reageert Gabriëlle. Ze hebben een ansichtkaart van Bjorn gehad, met een persoonlijk tekstje er op. Gabriëlle houd niet zo van dit soort dingetjes. Ze wil het niet hebben. ''Ik ben druk bezig juist om mijn emoties in bedwang te houden, niet netjes'', aldus Gina. Romy en Cemal zien we om tien voor één druk bezig op de akker en Dominique is een reclame bord aan het schilderen. Als Romy terug loopt naar de loods spreekt Gert-Jan haar aan. Hij oppert dat ze vanavond even een momentje samen met Cemal pakt. Even een gezellige avond samen. Cemal is nu namelijk in zijn eentje aan het werk, de mannen helpen hem niet. Om tien over één zien we Romy en Cemal weer druk verder werken in de kas en op de akker. Rowena, Gabriëlle, Gina en Rob zijn op de vide bezig om bedden te verslepen en een nieuwe indeling te maken. Rob en Benjamin tillen Bjorn's bed naar beneden. De dames willen namelijk ruimte op de vide, dus dat bed komt nu in de kamer van onder andere Benjamin en Bronno te staan.

Om tien voor half twee zien we dat de toneelspelers ook weer in Utopia zijn om verder te oefenen voor de voorstelling tegen pesten. Rob en Benjamin kijken ondertussen hoe ze de slaapkamer beneden in moeten delen. Dominique komt weer ter sprake omdat haar bed in die slaapkamer staat, maar ze er eigenlijk nooit slaapt. Weer lijken ze daar een probleem van te gaan maken. En wat als de caravan verhuurd word en Bas en Dominique allebei naar de loods komen. Dan moet dat bed toch weer naar de vide, of naar de andere slaapkamer. Om half twee is er ook een verrassing voor Gabriëlle en Rowena. Ze gaan binnenkort trouwen en er moet nog reclame voor gemaakt worden. Ze krijgen allebei een bananen pak aan. ''Wij gaan trouwen'', word er op geschreven en ze moeten er tot vanavond acht uur in rond blijven lopen. Gabriëlle zegt het bloedheet te hebben in het pak. ''Je bent s*xy mami, ik lust wel een banaantje'', grapt Rowena en Victoria vind het hilarisch. Om twee uur zien we Romy en Cemal nog druk werken op de akker. Ook Rob is inmiddels mee komen helpen. Een kwartier later zien we dat ook de boodschappen weer afgeleverd zijn. Het leven in Utopia gaat dus gewoon weer door.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.