Rowena emotioneel vanwege single die niet goed verkoopt ~ Utopia Gekte

4/04/2016

Rowena emotioneel vanwege single die niet goed verkoopt

''Stress word gecreëerd, druk leg je jezelf op''

Om half zes zien we Rowena en Bjorn voor het Cordwood zitten. Rowena is emotioneel. Ze baalt van haar single Gebed zonder end. Ze verkoopt nauwelijks. Ze huilt, ze wil presteren, maar haar single verkoopt niet. Volgens Bjorn koopt bijna niemand meer een fysieke CD. Ze moet gewoon zo snel mogelijk haar release party doen voordat mensen het vergeten. De single moet op spotify dan gaat het harder. Dan gaan mensen zoeken en zien ze dat er zelfs een cd van is. ''Ben ik lelijk? Ik voel me lelijk nu omdat ik net wakker ben en zit te huilen'', vertelt Rowena. Bjorn zegt dat ze niet lelijk is. Ze legt de lat heel hoog voor zichzelf. ''Je doet het heel erg goed. Je bent aan het knallen alleen je moet wel realistisch zijn en kijken waar de markt zit'', aldus Bjorn. Rowena vind het goed dat ze het gezegd heeft, dat lucht ook op. Er volgt een streamlock. Rowena weet ook dat dit er allemaal bij hoort. Die druk en stress. ''Stress word gecreëerd, druk leg je jezelf op'', aldus Bjorn. Rowena zegt mixed feelings te hebben vandaag.

Bjorn benadrukt dat er ook 3000 cd's van Isabella zijn blijven liggen. ''Die zijn op den duur gebruikt als onderzetter. Ze zijn nog net niet op de CO gezet als onderzetter. Uiteindelijk zijn ze wel verkocht, voor één euro ofzo'', vertelt Bjorn. Rowena's cd's gaan ook allemaal verkocht worden volgens Bjorn. Rowena zegt dat ze niet moet vergeten om te genieten dat de single er überhaupt is. Ze mag trots zijn dat ze al zoveel goede reacties krijgt. ''Precies'', vind Bjorn. Rowena heeft een mooi liedje gecreëerd, maar ze wil ook verder. Volgens Bjorn gaat dat ook gebeuren. ''Je knalt sowieso, kijk wat je al gedaan hebt. Er zijn mensen die er al een jaar zijn en nog niks uitgevoerd hebben. Je zit hier op een locatie waar je niet alles in de hand hebt. Als iets niet lukt, het heeft meerdere factoren'', aldus Bjorn. Er volgt weer een streamlock.

Om vijf over zes vertelt Romy trots aan haar medebewoners dat ze net voor het eerst met Cemal gedoucht heeft. ''Hoe was het'', vraagt Dominique. ''Raar'', antwoord Romy. Er volgt een stream wissel. Gert-Jan vertel niet veel later dat ze morgen om tien uur al centraal hebben want daarna heeft hij een afspraak met iemand. Bronno zien we om tien voor half zeven weer op de schommelbank zitten. Bronno denkt dat hij een goede actie heeft gedaan door niet bij de tuinman aanwezig te zijn geweest. ''Het wekt gesprekken op''. Ondertussen kan er ook weer gegeten worden. Terwijl binnen de eerste bewoners al weer eten opscheppen vertelt Bronno bij de vijver eerst nog even aan Bas over zijn gesprek met Rob. Niet veel later gaan ze ook naar binnen om te eten. Dan vertelt Rowena dat ze na het eten iedereen in het kantoor wil hebben. Ze wil wat laten zien.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.