Romy en Ramona gaan in het koude zwembad water ~ Utopia Gekte

4/03/2016

Romy en Ramona gaan in het koude zwembad water

Eten bestellen

Romy en Ramona hadden deze middag zin om het zwembad in te gaan. Ondanks het vermoeden dat het water te koud zou zijn gingen ze het toch gewoon proberen. ''Ach we gaan er gewoon in, het is toch Utopia'', roept Ramona. Cemal zien we om kwart voor drie de wei en gym in gaan om te sporten en Romy en Ramona hebben snel hun bikini aangetrokken. ''Ah ah ah het is niet normaal. Het is echt heel koud. Ah fuck. Het doet gewoon pijn, het doet echt pijn. Ik wou er zo graag in, maar het is echt te koud'', roept Romy als ze gedeeltelijk het koude zwembad water in gegaan is. Ramona probeert het ook nog even, maar slaakt ook een kreet bij het voelen van het koude water. Ramona gaat er wel in, maar het doet zo'n pijn. Ze kan niet met haar borsten er in, want het is te koud zegt ze. Nadat Ramona het nog een paar keer geprobeerd heeft besluiten ze er weer mee te stoppen. Ze gaan de hot tub aanzetten. ''Missie niet geslaagd'', aldus Romy. Om drie uur zien we Dominique weer huilen. Als Ramona en Romy er aan komen lopen loopt Dominique vrij snel weg. Om tien over half vier zien we Ramona en Romy ook daadwerkelijk met de hot tub bezig zodat ze er vanavond in kunnen.

Gina, Gabriëlle, Victoria, Ramona, Rob, Benjamin, Rowena en Romy zien we niet veel later met zijn allen in het zonnetje voor het Cordwood liggen en zitten. Bas is binnen in zijn eentje druk aan het werk aan de badkamer. Er moeten nog steeds wat dingen afgemaakt worden. Zo is hij nu bezig met een tweede toilet. Romy laat buiten weten het lief te vinden hoe ze haar hebben ontvangen en ze voelt zich fijn. Ze is geland. Cemal zien we om vijf voor vier nog steeds flink sporten samen met Gert-Jan en Dominique en Bjorn zitten om kwart over vier ook voor het Cordwood. De bewoners willen pizza gaan bestellen. Ze hebben tenslotte gister een goed evenement gedraaid. Al zijn ze nog lang niet uit de geld ''problemen''. Bas is om kwart voor vijf nog altijd druk aan het klussen en Bronno zien we om kwart over vijf op bed liggen terwijl vele anderen buiten voor het Cordwood nog aan het zonnen zijn. Dominique zien we samen met Bas achter de computer zitten. ''Je hebt ook Vegan spareribs, zal ik die bestellen'', vraagt Dominique. ''Wat hebben ze voor side dishes? O yes een maïskolf. Yes. Je gaat ook echt bestellen ergens waar niks voor mij is'', aldus Bas. ''Rowena heeft vandaag een sjoemel dag, wil je dat niet'', vraagt Dominique. ''Nee'', antwoord Bas. Sommige bewoners bestellen pizza, anderen spareribs of pasta. Bas kan niks vinden dus lijkt niks te gaan bestellen. Om tien over half zes horen we hem met Bronno en Ramona praten. Ramona vertelt dat het vanuit de BV betaald word. Bas vind het raar. Mensen zijn bang dat er kratjes aan de muur komen, maar ze gaan nu wel voor veel geld aan eten bestellen van de BV. Bronno lijkt er hetzelfde over te denken.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.