Rob: ''Van de zomer ben ik weer lekker thuis'' ~ Utopia Gekte

4/03/2016

Rob: ''Van de zomer ben ik weer lekker thuis''

Weer afscheid nemen van het bezoek

Om tien over één zien we Bronno weer op de schommelbank zitten. Het is een rustig dagje, dus er is weinig te melden. Om tien over half twee zien we Romy schoonmaken in de badkamer. Als ze daarmee klaar is maakt ze Ramona wakker. Ramona lag namelijk te slapen op de bank. Romy bedankt vervolgens Cemal en Gert-Jan voor het aankleden van de slaapkamer. Ze hebben het weer een stukje gezelliger en mooier gemaakt. Op datzelfde moment komt er een knipklant voor Gina het terrein op. En om twee uur hebben Gert-Jan en Dominique het nog even over de roddels van gisteravond. De man van de band zou hebben gezegd dat hij met Dominique had gekust. De Dominique. Dat zou hij hebben gezegd met een blik op zijn gezicht zo van 'ik heb een chickie gefixt'', vertelt Gert-Jan. Dominique heeft er geen zin meer in, echt niet. Ze heeft alleen een sigaretje gerookt met iemand achter het kak huis, maar er is niks gebeurd.

Om tien over twee zien we Rob nog snel op de foto gaan met zijn familie bezoek. ''Jammer dat het maar drie uur is'', laat iemand van het bezoek weten. ''Van de zomer ben ik weer lekker thuis'', reageert Rob. Gert-Jan en Dominique hebben zich ondertussen naar het kantoor verplaatst en praten daar verder. ''Het is goed dat je emoties toont, nu gaan ze pas de echte Do zien'', laat Gert-Jan weten. ''Ik trek dit gewoon niet'', aldus Dominique. ''Het zal een overwinning voor je zijn als je hier doorheen gaat komen'', vertelt Gert-Jan. Rob neemt ondertussen weer afscheid van zijn bezoek. Ze nemen wat ballonnen mee. ''Lief zijn voor iedereen, geef Maud een dikke zoen en gedraag je'', horen we Rob zeggen. Rob maakt er wel wat leuks van. ''We zien elkaar snel'', horen we iemand zeggen en Rob vraagt of ze iedereen de groeten doen buiten. Er volgt een streamlock en als we weer beeld hebben is de familie van Rob weer weg.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.