Rob denkt dat Bronno aanstuurt op een exit ~ Utopia Gekte

4/04/2016

Rob denkt dat Bronno aanstuurt op een exit

''Waarom zet je jezelf buiten de groep?''

Om tien voor twee zien we Ramona en Dominique samen met het groepje toneelspelers in de horeca keuken zitten om te praten over het anti pest toneelstukje. Gabriëlle, Gina en Romy zijn aan het klussen in de kapsalon en Cemal zien we nog praten met Jan Neede. Jan Neede vertelt over de zaadjes hoe ze het moeten planten en Cemal noteert alles in een kladblok. Even later zien we Jan Neede samen met Cemal, Rob en Benjamin in de kas. Daar hebben ze zaadjes gezaaid en die zijn ze op dat moment water aan het geven. Ook op de akker en bij de vijver praten ze over planten en zaadjes. Om kwart over twee zien we Rowena achter de computer zitten waar ze filmpjes bekijkt. Waarschijnlijk de filmpjes die ze eerder vandaag heeft opgenomen. Romy zien we om kwart voor drie vegen en Ramona en Dominique repeteren samen met de toneelspelers de anti pest voorstelling. Om tien over drie zien we Bronno en Rob buiten in gesprek. Er is een lange soundlock waardoor we niks van het gesprek mee krijgen. Na een tijdje hebben we wel weer geluid. Bronno zei na binnenkomst dat hij niet wist wat hij aan Rob had. Ze zijn nu bijna twee maanden verder en Rob weet niet wat hij aan Bronno heeft. Bronno vind dat Rob haantjesgedrag heeft. Bronno word aan de kant gedrukt zo van 'laat mij het maar doen, anders komt het niet goed''. Iets over stroom tijdens een evenement. Rob geeft aan dat als Bronno had gezegd dat hij het zou doen, Rob het hem had laten doen.

Bronno zegt dat hij het normaal nooit gepikt had. ''Je bent een volwassen vent van 43, come on'', reageert Rob. Rob vertelt dat Bronno zichzelf afgeplakt heeft op het schoonmaakrooster. Rob denkt dan ook dat Bronno aanstuurt op een exit. Bronno moet lachen om het schoonmaakrooster. Hij is elke dag aan het afwassen. ''Waarom moet het allemaal zo moeilijk'', vraagt Rob zich af. ''Ik doe niet moeilijk, ik doe juist makkelijk'', aldus Bronno. ''Voor jezelf. Waarom zet je jezelf buiten de groep'', vraagt Rob. ''Er is geen groep'', reageert Bronno. Ook het pizza bestellen van gisteren komt nog ter sprake. Bronno vind het niet kunnen als ze in het rood staan, maar volgens Rob staan ze niet in het rood. Ze staan vier in de plus. En dan Bronno die niet mee doet met de workshop van Jan Neede omdat hij er niet bij gevraagd word. Rob vind Bronno dan net een klein kind. Bronno zegt dat hij zich ook zo behandeld vind worden.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.