Nuchter had ze het niet zo snel gedaan ~ Utopia Gekte

4/01/2016

Nuchter had ze het niet zo snel gedaan

''Ze heeft inderdaad gedaan wat ze had gezegd''

Na de grap van Bas gaat iedereen weer door met hetgeen waar ze mee bezig waren voordat ze bij elkaar werden geroepen. ''Super funny'', laat Dominique weten over de grap en ook Cemal vond het een goede grap. ''Echt serieus''. Dominique geloofde het tot hij ging lachen. Om half vijf ploft Cees neer op een stoel voor het Cordwood. ''Gaat hij zomaar in de zon zitten, het moet niet gekker worden. En eigenlijk heb ik helemaal geen tijd. Ik moet nog zoveel doen'', laat Cees weten. ''Ik ook, ik heb de hele dag al uitstel gedrag'', reageert Bjorn die ook daar in het zonnetje zit. Om tien over half vijf zien we dat Benjamin en Rob weer druk bezig zijn in de keuken en Bas zien we samen met Bronno, Romy en Dominique bij de vijver. Bas is de vijver aan het leeg scheppen en Romy helpt hem. De karpers worden gevangen en in een bak met water gedaan. Bronno denkt dat er 23 in totaal in zitten. Dominique denkt ongeveer 60, Romy denkt 25 en Bas denkt 22. Bas laat weten dat hij nog 100 euro nodig heeft om uit de schulden te komen wat betreft het dierenfonds. Hij hoopt dan ook nog steeds dat mensen het dierenfonds willen sponsoren door ansichtkaarten aan te schaffen.

Rowena en Gert-Jan zien we om tien voor vijf druk bezig op de wei. Ook daar word nog altijd druk doorgewerkt. Om vijf over vijf zien we dat Romy Bas zijn taak overgenomen heeft. Nu is zij karpers aan het vangen. Ze is er beter in dan Bas en weet binnen no-time veel vissen in het netje te krijgen en over te zetten naar een bak water. Bas zit de hele tijd grapjes met haar uit te halen en Romy trapt er twee keer achter elkaar in. Om tien voor half zes komt er een groep bezoekers het terrein op. Een deel komt voor Le Luifel en een ander deel voor hamburgers van Benjamin en Rob. Om vijf over half zes zien we Bjorn en Rowena hun zang oefenen in de studio en niet veel later komt Hiele weer aardappels brengen voor Le Luifel. Bas helpt mee met het uitladen van de zakken aardappels. Om zes uur zien we Romy even bij het rokersbankje. Ze laat weten dat ze het nuchter niet gedaan had. Misschien later wel, maar niet meteen. Even later zien we Bas, Romy en Dominique weer bij de vijver waar ze verder gaan met het leeghalen van de vijver. Romy vraagt zich dan ook meteen af hoe Rob en Benjamin en nog wat mensen er achter zijn gekomen dat er vannacht wat gebeurd is tussen haar en Cemal.

Om half zeven horen we Rowena en Gabriëlle er over praten. Gabriëlle weet het inmiddels dus ook terwijl Cemal en Romy het voor zover wij weten alleen aan Rowena en Dominique hebben vertelt. ''Hij is verliefd'', laat Rowena weten. Gabriëlle ziet ook hoe ze naar elkaar lachen. ''Lief hé'', vind Rowena. ''Hebben we een nieuw koppeltje straks. Waar is mijn man dan, ik heb net weer geklaagd'', grapt Gabriëlle. Rowena houd alleen een beetje haar hart vast. ''Ze heeft inderdaad gedaan wat ze had gezegd'', aldus Gabriëlle. Ook komen we er om zeven uur achter hoeveel vissen er nou precies in de vijver zaten. Het waren 97 karpers vertellen Bas en Dominique.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.