New York pizza bezorger vind Gina een mafketel ~ Utopia Gekte

4/03/2016

New York pizza bezorger vind Gina een mafketel

Cees is het er niet mee eens

Om tien voor zes zien we Victoria en Dominique tegen elkaar aan liggen in het zonnetje. Dominique is weer emotioneel. Victoria spreekt haar dan ook weer moed in. Zij was ook zo. ''Zorg ervoor dat je doorzet in je proces. Ga met mensen praten, praten werkt''. Dominique haat het dat ze leeft in een illusie. De rest van het gesprek is lastig te verstaan door het fluisteren. Na het gesprek bedankt Dominique Victoria. ''Anytime'', reageert Victoria. Binnen is Cees ondertussen op de hoogte van het eten bestellen. ''De BV gaat niet betalen'', zegt Cees. Gert-Jan vertelt hem dat er overlegt is. ''Met wie? Niet met mij. Het gaat gewoon niet door, de portemonnee gaat op slot. Er wordt alleen nog maar geld uitgegeven voor investeringen'', aldus Cees. Om tien over zes horen we Bjorn zeggen dat Cees, Bas en Dominique niet mee eten. Bronno gaat voor hun koken. Cees moppert ondertussen verder. Hij heeft in het vorige centraal nog gezegd dat de portemonnee dicht gaat en uitsluitend alleen nog voor investeringen die geld opleveren open gaat. ''Stelletje idioten''. De bewoners zouden voor tien euro per persoon hebben bestelt. Alles wat ze meer uitgeven moeten ze zelf betalen. Cees moppert dat ze gisteren 2500 euro verdiend hebben. ''Het is onvoorstelbaar, wat een stelletje kleuters''. Niemand heeft hem er bij gevraagd. ''In deze tent kan je dood neervallen zonder dat ze het weten''. Cees gaat de kas op slot doen.

Om tien voor zeven komen er twee bezorgers van New York pizza het terrein op om pizza's te bezorgen. ''We hebben heel veel pizza's'', zegt één van de jongens. De bewoners moeten precies 150 euro betalen. Bjorn gaat geld halen en pakt het eerst boven van zijn eigen geld. Cees is snel gaan douchen en Bjorn zien we de jongens betalen. Hij geeft ze ook nog aardig wat fooi als we hem mogen geloven. ''Eet smakelijk'', zeggen de jongens om vervolgens weer te vertrekken. Gina merkt al snel dat de als laatst bestelde pizza er niet bij zit. Haar pizza. ''Pesto pommedoro en aan de andere kant hot tandoori. Een hongerige vrouw is niet goed'', roept Gina om vervolgens te vragen of die pizza nog komt. ''Wat een mafketel'', horen we één van de bezorgers nog zachtjes zeggen voordat ze het terrein verlaten. De bewoners die wel al pizza hebben eten hun pizza in de zon voor het Cordwood. Gabriëlle vind dat ze het verdienen en Rowena vind dat ze een keer niet moeilijk moeten doen. ''Word je toch schijtziek van. Eet smakelijk lieve mensen'', aldus Victoria. ''Het is nog steeds een democratie hier hé. Hij is geen directeur, een boekhouder'', laat Bjorn weten.

Bronno krijgt een pizza die hij naar eigen zeggen niet bestelt heeft. ''Lekker Bronno, ziet er heerlijk uit'', laat Dominique weten over het eten wat Bronno voor haar, Bas en Cees heeft gemaakt. Gina belt toch nog maar even vanwege de niet geleverde pizza. Ze hadden die na bestelt, maar hij is niet mee gekomen. Het meisje gaat het navragen. Hij word nog geleverd krijgt Gina te horen. Bronno moppert ondertussen verder over zijn pizza. ''Er zit er één aan mijn pizza te knagen nu''. Bas zegt dat hij er heen moet gaan, maar daar antwoord Bronno ''nee'' op. Bronno zit vervolgens aan een koude pizza. Taai en koud zegt hij. Hij heeft er al weer spijt van. Hij noemt het een stuk karton met een beetje kaas. Om tien voor half acht komt er een andere bezorger het terrein op om de pizza van Gina te leveren. Gina haalt het geld bij Cees. Cees zegt nu geen discussie te gaan voeren, dat doet hij wel een andere keer. Hij pakt het geld er dus bij. ''Tjongejongejonge het is toch ook een kleuterklas. En maar praten over afspraken. Geweldig dit'', moppert Cees als Gina weer weg is. Gina betaalt vervolgens de pizza bezorger. ''Alsjeblieft schat. Bedankt hé''. Daarna gaat de bezorger er weer vandoor en kan Gina ook gaan eten. Ze vertelt ook nog even aan haar medebewoners hoe Cees reageerde. ''Hij maakt één fout, hij is boekhouder, geen directeur'', aldus Bjorn. Ook Bronno is nog steeds niet tevreden. ''Dit karton is niet van mij, heb ik ook niet bestelt''.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.