Moeder van Dominique ziet een sterke en vrolijke dochter ~ Utopia Gekte

4/05/2016

Moeder van Dominique ziet een sterke en vrolijke dochter

''Ja kan gebeuren''

We schreven eerder al dat Dominique en Gert-Jan vandaag weer post ontvingen van het thuisfront. Om kwart voor elf horen we Dominique iets loslaten over de inhoud van haar post. Haar moeder schrijft dat ze haar sterke en vrolijke dochter terug ziet. Om vijf voor elf komt er een Audi het terrein op rijden. Gert-Jan ontvangt de man. Het is een afspraak voor Cartopia. Terwijl Gert-Jan met de man in gesprek gaat hebben ze in de horeca keuken ontdekt dat de stekker van de vriezer er uit is en dat ze nu een hoop weg kunnen gooien. Bronno vertelt uiteindelijk de schuldige te zijn. Althans, toen hij de stekker er uit haalde dacht hij dat alleen de stekker van de grill er in zat. Cees wil de snacks toch weer invriezen voor eigen gebruik. Dat heeft hij ook een keer met Mark gedaan, maar dan moet je het wel op de doos zetten. Bronno haalt de vriezer leeg en Cees oppert om het een beetje te sorteren.

Ook Bas komt kijken en die ziet niet echt een probleem. ''Ja, kan gebeuren''. Alles wat niet helemaal ontdooit is kunnen ze gewoon terug gooien. Zolang het niet boven de 0 is geweest moeten ze er niet moeilijk over doen. Bas bekijkt de inhoud van de vriezer en komt er achter dat 80% nog keihard is en dat dat gewoon weer terug de vriezer in kan. De vriezer schoonmaken moeten ze dan ook niet nu doen, maar een andere keer. Het is nu belangrijk de spullen zo snel mogelijk weer in te vriezen. Gina wil het in ieder geval niet meer verkopen. Alles is nu voor eigen gebruik.

Om vijf over half twaalf zien we steeds meer bewoners om de auto heen staan. Rowena zien we even in de auto zitten met Cees en als Cees ergens aan zit zegt Rowena dat hij dat niet moet doen, maar Cees geeft zelfs nog even gas. Rowena besluit niet veel later haar single Gebed zonder end op te zetten in de auto. Meteen even reclame maken zodra dat kan. Binnen zien we Bas met Cemal stoeien.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.