Liveblog: Nieuwe bewoner Jessie in Utopia. ~ Utopia Gekte

4/07/2016

Liveblog: Nieuwe bewoner Jessie in Utopia.

Jessie van de Graaf nieuwe bewoner Utopia.

Terwijl het centraal nog altijd bezig is komt er plotseling iemand door de poort wandelen. Met kist en al! Oftewel; een nieuwe bewoner! De vervanger voor Bjorn heeft dus niet lang op zich laten wachten. We zien in ieder geval dat het een man is. En verder weten we nog niet zoveel. Hij draagt zijn kist mee naar de loods en hij heeft er veel moeite mee. Met veel gepuf opent hij uiteindelijk de deur naar de loods en wandelt naar binnen. ''Ik ben een beetje buiten adem door die kist. Ik heet Jessie van de Graaf, hoi. Ben een beetje buiten adem door die kist, mijn conditie is niet zo goed. Zal ik er even bij gaan zitten? Koffie? Zwart graag. Ik ben wel een beetje zenuwachtig ja. Ik ben uitgeput van die kist pffffff''.

Met een klein gezelschap zit Jessie op de bank. Hij vertelt ondernemer te zijn en vind drinken tijdens evenementen, dus tijdens werktijd, niet oké. Er volgt een streamlock. Veel bewoners houden even 'pauze' vanwege het centraal dat bezig was.Na de streamlock vraagt Bas alvast wat het hoofddoel is van de nieuwe bewoner. Hij wil graag een golfbaan gaan bouwen op het terrein met in totaal 9 holes. Ook is hij net gestopt met roken. Golfen deed hij veel, maar vanwege zijn ondernemingen had hij daar geen tijd meer voor. Sinds kort heeft hij dat weer opgepakt. Hij heeft onder andere een incassobureau gehad waarvan hij de aandelen onlangs heeft verkocht. Ook heeft hij vroeger op redelijk niveau gevoetbald en heeft hij dus een bedrijf gehad die met transfers van voetballers te maken heeft. Slaapapneu heeft hij ook en daarom slaapt hij met een apparaat. Volgens hem maakt die weinig geluid dus zullen de bewoners er niet echt iets van merken.

Rond half één zit zo'n beetje iedereen weer op de banken in de loods. Tijd voor Jessie om zichzelf aan iedereen voor te stellen. ''Ik ben geboren in Amsterdam en op mijn 10e verhuist naar Bourtange. Ik vind dat het wel een goede keus is geweest, je groeit anders op. Het zijn andere werelden. Vanaf mijn 18e heb ik een incassobureau gehad. In december heb ik daar de aandelen van verkocht. Ook heb ik een bedrijf die voetballers begeleid met transfers. Ik ga te weinig naar de sportschool. De bedoeling is om dat weer op te pakken. Voor de rest buiten Utopia was ik met name veel aan het golfen. Ik heb voor Utopia gekozen voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik dacht dat het wel nodig was als ik zo naar de televisie kijk. Degene die willen aanhaken kunnen dat doen. Ik wil een golfbaan gaan bouwen op schaal. Van golfbanen over de hele wereld wil ik banen namaken. Ik ben 24 jaar. Voor de rest wil ik meehelpen met anderen en mijn visie delen.''

Ondertussen hebben we Google even geraadpleegd. We weten uit ervaring dat er vaak weinig van de praatjes in een voorstelronde terecht komt. Het is dan ook interessanter om even te kijken wat er online over Jessie te vinden is. Het lijkt in ieder geval niet iemand te zijn die al vaker op televisie is geweest. Zo krijgen we bijvoorbeeld een voetbalartikel uit 2005 te zien waarin Jessie voorkomt. Ook zijn LinkedIn pagina staat nog online, net als zijn Facebook profiel. Zijn voetbalbedrijf heet Nova Sport Agency. Nova Sport Agency is opgericht door Jessie van de Graaf en Karel Feeburg. Zij deelden de visie dat het tijd was voor een verfrissende en nieuwe invalshoek op het gebied van voetbalspelersmakelaars en spelersbegeleiding. Jessie van de Graaf is onder andere verantwoordelijk voor het begeleiden en het faciliteren van spelers. Door zijn eigen professionele voetbalachtergrond weet hij als geen ander wat er allemaal speelt en waar aandacht aan besteed moet worden bij het ondersteunen van professionele voetballers. Jessie van de Graaf en Karel Feeburg zijn onder andere verantwoordelijk voor het onderhouden van externe relaties en het leggen van nieuwe contacten.

Ook heeft Jessie vorig jaar februari buiten de deur gegeten. Hij liet namelijk een erg positieve recensie achter. :-) Verder is er weinig interessants te vinden over de nieuwste pionier van Utopia.

Jessie is niet van plan om loze beloftes te doen of grootse plannen uit te spreken. Mensen moeten wat hem betreft namelijk hun afspraken nakomen. Verder staat hij er altijd voor open om zijn eigen visie en mening aan te passen als de ander hem daarvan weet te overtuigen. Na het voorstellen krijgt Jessie een rondleiding van Rob. Bas komt tussendoor nog even vragen of Jessie tegen een grapje kan. Hij zegt van wel, maar zegt er ook bij dat in elk grapje een kern van waarheid zit. ''En die ga ik opzoeken''.

 


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.