Inge Ipenburg in Utopia voor Gabriëlle ~ Utopia Gekte

4/04/2016

Inge Ipenburg in Utopia voor Gabriëlle

Bjorn vijftien maanden in Utopia

Goedemiddag op dag 825 van het Utopia avontuur. Om kwart voor acht deze ochtend waren Rowena en Cemal al weer uit bed om naar de koeien te gaan. Daar bespreken ze onder andere hoe Cemal's eerste nacht naast Romy is geweest. Om tien voor half elf zien we Bjorn een belletje doen. Hij probeert barbecue's te regelen. De barbecue's in bruikleen kost 20 euro per maand, maar Bjorn probeert te regelen dat hij maar 15 euro per maand hoeft te betalen. De man wil ook nog een kok mee sturen om een workshop te geven voor de hele groep. Op datzelfde moment komt Inge Ipenburg het terrein op gelopen. Ook wel bekend als Martine Hafkamp uit GTST. Gabriëlle gaat met haar voor het Cordwood zitten. Daar mag Gabriëlle Inge interviewen en voeren ze een gesprek over een boek. Het koffie overleg is vandaag niet doorgegaan en daar is Gert-Jan niet zo blij mee. Dominique zegt dat ze er zat om tien uur, maar iemand zou tegen haar gezegd hebben dat het niet door ging. Gert-Jan vraagt wie, maar Dominique houd niet van namen noemen. Even later vraagt Gert-Jan zich af waarom het wel kan als er om acht uur 's avonds een feestje is. Dan is iedereen er wel. Victoria wil niet dat Gert-Jan teleurgesteld is. Maar het lijkt er op dat hij dat wel is.

Om vijf voor half twaalf zien we Rowena de loods rond gaan om een filmpje voor Bjorn te maken. Hij is vandaag precies 15 maanden in Utopia. Rowena vind dus dat hij een verrassing/cadeautje verdiend. Iedereen spreekt dus wat liefs in voor Bjorn. Vervolgens zien we Jan Nede het terrein opkomen en Inge Ipenburg vertrekt weer. Ze heeft het boekje ''Gebundelde krachten'' mee gekregen. Om tien over half twaalf zien we dat Bjorn's kapsel onder handen genomen word en Victoria zien we even met Dominique praten. Victoria lijkt Bronno weg te willen hebben. Hij wil daar niet zijn. Ook hebben ze het even over de stemmingen. Dominique denkt dat Cees en Gina op haar gaan stemmen. Victoria vraagt niet veel later dus aan Cees of hij op Dominique gaat stemmen omdat ze niet schoonmaakt. Zo is het niet volgens Cees."Gabrielle vertelde dat Dominique allemaal negativiteit over zich heen krijgt van de bezoekers en dat ik met Gina gesproken zou hebben over het stemmen op Dominique. Dat is helemaal niet gebeurd". Cees vraagt op zijn beurt weer of Gert-Jan de nieuwe manager wil worden in Utopia. Volgens Victoria gaat dat niet lukken en ook zeker niet gebeuren.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.