''Ik hoop dat mijn fans het ook leuk gaan vinden'' ~ Utopia Gekte

4/02/2016

''Ik hoop dat mijn fans het ook leuk gaan vinden''

Benieuwd naar de reacties

Om kwart over twaalf zien we Rowena even met Cemal praten in de keuken. Ze vind het niet slim om de wellness te gebruiken. ''Je weet toch waar ik heen wil''. Cemal vraagt waar hij dan heen moet. ''De stal?''. Rowena begint over de studio. Cemal zegt dat die kleffie beffie shit niet gaat gebeuren. Hij wil alleen een beetje quality time. ''Geniet ervan. Ik vind het leuk'', reageert Rowena. ''Iedereen vind het leuk. Ik hoop dat mijn fans het ook leuk gaan vinden'', aldus Cemal. Om tien voor half één zien we Bas dweilen. Romy wil een stijltang en Bas zegt nog wel een stijltang voor haar te hebben. ''Stijl je ook je haar soms dan'', vraagt Romy. ''Mijn schaamhaar'', grapt Bas. Romy lacht en vraagt of hij er soms ook een krul in zet. ''Ja, dan lijkt mijn pik langer'', grapt hij. Al snel komt Dominique Bas helpen met de vloer. Ze neemt het van hem over en dweilt de rest van de vloer. Romy praat om half één ook even over Cemal met onder andere Ramona en Victoria. Vannacht hebben ze weer samen in de wellness geslapen. Cemal had nog een briefje op haar kussen willen leggen met de tekst ''kom je zo naar de suite'', maar ze was er zelf al heen gegaan. Naast zijn uiterlijk heeft hij zo'n goed innerlijk en ze hebben zoveel overeenkomsten. Romy is benieuwd naar de reacties vanavond van bezoekers. Ramona denkt dat ze wel leuke reacties krijgt. ''Iedereen zegt dat we bij elkaar passen'', aldus Romy. Victoria adviseert haar om er gewoon van te genieten. En dat doet Romy ook. Ze heeft kriebeltjes.

Cemal en Gert-Jan zijn ondertussen schoon aan het maken in de keuken en Rob en Gina zijn met aardappels bezig. Rowena vraagt of Gina twee porties patat extra wil maken voor Cees en zijn date vanavond. Dat wil Gina wel, geen moeite en er is patat genoeg volgens haar. Om kwart voor één zien we Dominique nog steeds dweilen. Ook Gina wil inmiddels weten wat er gaande is. ''Mag ik wat brutaals vragen Cemal. Klopt het dat jullie ges*kst hebben?''. Er volgt een streamlock. Als we weer beeld hebben horen we Gina zeggen dat ze in shock is. Dan hebben Cemal en Romy misschien wel de snelste s*ks op tv gehad. Na Roelie dan. ''Doe je het wel veilig'', vraagt Rob. Rob wil geen kleine daar. ''Iedereen is getest voor hij hier in kwam'', laat Cemal weten. Ook benadrukt Rob dat Cemal er rekening mee moet houden dat als ze spetters aan de muur hebben ze de B&B niet meer kunnen verhuren. Cemal zegt dat hij het ook gewoon schoon gaat maken. Cemal vind Romy een leuke meid en ziet veel van hem terug in haar. Het word geen Do en Bas relatie. Hij wil 's nachts bijvoorbeeld soms bij haar zijn, maar overdag niet. ''Cute hoor'', vind Gina. Cemal begint vervolgens over Rob die zelf ook s*ks gehad heeft. Er volgt weer een streamlock. Rob vertelt dat het met Stefanie gewoon puur lust was. Hij heeft 12 keer nee gezegd en toen dacht hij 'waarom zeg ik altijd nee'' en is hij los gegaan. Rob heeft naar eigen zeggen 1x s*ks gehad in elf maanden tijd. Rob zegt dat Cemal ook een beetje zuinig op Romy moet zijn. ''Jazeker, dat ben ik ook'', antwoord hij. Rob denkt dat er tussen Do en Bas ook wat gebeurd. Elke keer lang samen douchen. Rob zegt dat hij het vanochtend van Ramona hoorde over Cemal en Romy.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.