''Ik heb wel een beetje vlinders. Je bent echt een schatje, echt waar'' ~ Utopia Gekte

4/03/2016

''Ik heb wel een beetje vlinders. Je bent echt een schatje, echt waar''

''Mensen hebben zoveel te zeggen''

Om tien voor half één zien we Cemal de spullen die deze avond gebruikt zijn weer terug de vrachtwagen in laden. Gabriëlle en Cemal zien we niet veel later Dominique knuffelen en Gabriëlle spreekt haar nog wat moed in. ''Je kan het wel hoor Do''. Dominique bied vervolgens haar excuses aan dat ze niet helpt met opruimen. ''Als je in de put zit moet je gewoon naar bed'', reageert Gabriëlle. Volgens Dominique zien mensen haar alleen maar als het onzekere meisje dat daar alleen maar voor Bas is en die verder niks doet. Er volgt een stream wissel. Even later hebben we ze toch weer in beeld. ''Mensen die zeggen 'je moet wat meer tijd besteden aan Cees, want die wil op je gaan stemmen en Gina ook'', aldus Dominique. Ze is al zo bezig met alles, het maakt haar gewoon in paniek. Ze is al genoeg tijd kwijt aan zichzelf. ''Je doet het hartstikke goed, ik zie wel dat je je shit doet hier. Hou je daar aan vast, maak je alsjeblieft niet druk. Je doet toch je best, wat kan je nog meer doen. Maak je niet zo druk schat, je word vanzelf sterk. Do geloof me. Je moet je niet zo druk maken schatje, mensen hebben zoveel te zeggen. Het is heel makkelijk, laat ze een dagje hier zitten in Utopia, ze worden gillend gek'', aldus Gabriëlle. Rowena en Romy zijn ondertussen aan het vegen en het gesprek tussen Gabriëlle en Dominique stopt omdat Bas er bij komt. Om tien over half één zien we Gert-Jan en Rowena nog vegen. Romy is dan inmiddels aan het dweilen.

In het kantoor horen we Cees zeggen dat er 2448 euro is verdiend met de bar. ''Veel mensen hebben knap verzaakt'', is hij van mening. Cemal en Gert-Jan zien we ondertussen hard door werken. Ze zijn inmiddels tafels aan het verslepen. ''Ga lekker je rust pakken. Ga lekker slapen met Bas, wij maken het wel af. Lekker knuffelen! Doeg Dootje, doei lieverd'', zegt Romy om kwart voor één tegen Dominique. Dominique luistert er naar en gaat samen met Bas de caravan in. Daar kruipen ze in bed en horen we Dominique weer huilen. We horen Rob binnen zeggen dat ze iemand uit Le Luifel hebben gestuurd. Hij nam bestellingen op en ging die aan hun door geven. Gina vind het zonde, ze lopen geld mis. Dominique stond volgens haar meer te dansen dan foto's te maken. Als je dan foto's wil maken dan ga je ervoor. Er volgt een streamlock. Om tien over één zien we Victoria en Gabriëlle praten op de vide. ''Ik durf mijn hand ervoor in het vuur te steken dat ik hier de beste barvrouw ben'', horen we Victoria zeggen. Om tien voor twee zien we Romy en Cemal met hun dekens naar de studio gaan. Ze gaan dus niet meer in de wellness slapen, maar in plaats daarvan in de studio. Waarschijnlijk omdat dat andere een B&B is. Om tien over twee als Cemal en Romy nog even tanden hebben gepoetst en nog even drinken hebben gepakt zegt Cees tegen Cemal dat Romy drank mee heeft genomen. Hij zag eerst nog een fles met inhoud staan en nu is die bijna leeg. '''Hoort erbij hé Cees'', reageert Cemal. ''Ja jongen, ik zie alles'', antwoord Cees. Hij had gevraagd of Romy nog wat uit de automaat moest. Nee zei ze en nu zag hij haar met een bekertje lopen.

Even later zien we Romy nog meer drank pakken. Cemal heeft ondertussen kaarsjes aangestoken in de studio en wil even een oproep doen aan... ''Ik ga even wat doen. Ik ben zo terug'', zegt hij. Vervolgens loopt hij de loods in. Waarschijnlijk richting de zenderkamer. Misschien om te vragen om wat privacy? Binnen no-time zien we hem weer terug lopen naar de studio. Het geluid staat dan uit, maar niet veel later krijgen we toch weer zijn stem te horen. Rob en Gert-Jan zitten nog op het rokersbankje te kletsen, maar krijgen we niet echt meer in beeld. ''Wat leuk dat je kaarsjes hebt aangedaan'', laat Romy weten. Ook vind ze het lekker fris in de studio. Dat vind ze wel fijn. Romy vertelt om tien voor half drie dat ze het misschien wel zes keer gehoord heeft vanavond. Over haar en Cemal. Cemal heeft het ook van iedereen gehoord. ''Iemand begon, 'mensen hebben wel een oordeel over je op Facebook'', vertelt Romy. Ze geeft er niet om en zit er niet mee. ''Ik heb wel een beetje vlinders. Je bent echt een schatje, echt waar'', laat Cemal weten. Actie zien we dit keer trouwens niet. Na wat kletsen kruipen ze lief tegen elkaar aan en lijken ze zo in slaap te vallen. Op het moment dat we dit schrijven (half vier) zien we dat Cees zijn bed weer uit is gekomen voor zijn nachtelijke ritueel. Op het moment is hij buiten een sigaretje aan het roken nadat hij eerst wat te drinken heeft gepakt uit het koffiezetapparaat en iets gegeten heeft. Het geluid staat uit, maar hij zal vast ook niks meer zeggen op dit tijdstip tegen zichzelf. We zullen dus niks missen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.