''Iedereen heeft het hier moeilijk, maar je moet er doorheen'' ~ Utopia Gekte

4/03/2016

''Iedereen heeft het hier moeilijk, maar je moet er doorheen''

''Het was gewoon zonde''

Als Rob's familie weer vertrokken is zien we Dominique nog steeds met Gert-Jan in het kantoor. Ze is weer in tranen en Gert-Jan probeert haar te troosten en geeft haar adviezen. ''Onttrek je eventjes. Wel of niet met Bas moet je zelf beslissen. Als je er steun aan hebt moet je dat zeker doen. Probeer daar steun aan te krijgen. Desnoods praat even met...'', aldus Gert-Jan. Dominique zegt dat ze dat al gedaan heeft. Ze heeft het nog een keer gevraagd. ''Je moet door dit proces heen'', laat Gert-Jan weten. ''Ik moet helemaal niks hé'', reageert Dominique. ''Je mag'', vertelt Gert-Jan. Dominique probeert in de weerspiegeling van de nietmachine te kijken hoe ze er uit ziet. Ze wil niet dat anderen zien dat ze gehuild heeft. Gert-Jan pakt hem af en plakt er briefjes op zodat ze er niet meer in kan kijken. Gert-Jan wil dat ze met hem een afspraak maakt, maar Dominique kan het niet beloven. Gert-Jan zegt er alles aan te gaan doen. Hij laat haar niet gaan. De 17e is een hele belangrijke dag en niet alleen voor Dominique. Gert-Jan wil desnoods voor haar het verhaal doen. Dan doet hij zijn haar niet en laat hij zijn mascara uitlopen. Dominique vertelt dat er nog zoveel moet gebeuren en dat ze niet weet hoe ze het aan moet pakken.

Gert-Jan wil vanavond samen met Dominique gaan zitten. ''Het zijn acteurs, laat hun maar denken. Van mijn part haal je Bas er bij of Victoria''. Dominique zegt vandaag niet zo vrolijk te zijn. ''Iedereen heeft het hier moeilijk, maar je moet er doorheen gaan. Het is een proces'', vertelt Gert-Jan. Als Gert-Jan vertelt dat hij het ook moeilijk heeft vanwege zijn kinderen staat Dominique op om hem een knuffel te geven. ''Keep your head up'', aldus Gert-Jan. Bas zien we om kwart over twee weer in het hok naast de kas bij zijn diertjes en Gert-Jan loopt ondertussen naar Ramona toe. Er schijnt gister ook met haar het een en ander mis te zijn geweest. ''Als je even wilt lopen of wat dan ook. Please doe het ook'', aldus Gert-Jan. ''Dat doe ik ook als iets me niet zint of ik iets kut vind'', vertelt ze. Bjorn horen we om half drie zeggen dat gister één van de pianisten er niet was, maar Bjorn was blij dat een andere er wel was en zijn broer die met Spoken word de muzikale begeleiding deed. ''Het was gewoon zonde'', aldus Bjorn.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.