Het pin apparaat is kapot ~ Utopia Gekte

4/03/2016

Het pin apparaat is kapot

''Ik ben blij voor jou en Cemal''

Om tien voor half acht arriveren de bezoekers voor de Live in de loods. Gabriëlle en Victoria zien we achter de bar, Bronno in de garderobe samen met Bas en Gert-Jan en Gina staat in Le Luifel. Om kwart voor acht zien we Romy ook in de garderobe samen met Bronno en Gert-Jan. Om acht uur horen we de piano bar spelen. Er word gedrumd, gezongen en nog veel meer. Om half negen horen we Bjorn zeggen dat ze al wat zijn uitgelopen en dat ze dat in willen halen zodat er niks verloren gaat aan de avond. Gabriëlle, Benjamin en Victoria mogen dus al snel hun spoken word optreden doen. Ze dragen iets voor uit hun bundel ''gebundelde krachten''. Om kwart voor negen vertelt een bezoekster aan Romy dat ze gevraagd was als bewoner, maar dat ze nee heeft gezegd. We krijgen direct een stream wissel. Gabriëlle, Cemal, Gert-Jan en Dominique staan inmiddels op het podium om hun Grease dansje te gaan doen en Cees zien we daar foto's van maken. Tijdens het optreden krijgen we een streamlock en na de streamlock is het optreden weer over. Dan zien we Rowena en Ramona samen rappen en als hun ook klaar zijn met hun optreden speelt de pianoshow weer.

Om tien voor half tien horen we dat de pin kapot is. Hij is kapot en ze kunnen er niks meer mee dus ze lopen nu veel geld mis denkt Bjorn. Hij wil mensen het rekeningnummer geven en dat ze dan op goed geluk morgen zelf het geld overmaken. ''Hij gaat morgen zwaar op zijn lul krijgen. Dit is mensen zwaar naaien'', reageert Victoria. Het schijnt dat Cemal het pin apparaat kapot zou hebben gemaakt. Er volgt een streamlock. Om half tien zien we Cees drummen. Daarna willen Cemal en Gert-Jan hun Grease optreden doen, maar het nummer staat er niet op. ''Alles gaat fout'', mompelt Bjorn die nogal gestrest over komt. Terwijl Gert-Jan snel het nummer op een stick gaat zetten zet Bjorn de muziek weer aan en probeert Cemal aan Bjorn uit te leggen hoe en wat met het pin apparaat, maar Bjorn wil het niet horen. ''Ik heb het pin apparaat gemold'', vertelt Cemal aan Gert-Jan als Gert-Jan weer terug is. Vervolgens doen ze samen hun optreden en tijdens dat optreden horen we Bas op de andere stream roepen dat de pin het weer doet.

''Ik ben blij voor jou en Cemal'', horen we een bezoekster tegen Romy zeggen. ''Wij pakken gewoon de suite hoor, fuck it'', reageert Romy. Ook Victoria en Cemal zien we even kletsen. Victoria denkt dat Cemal nog wel op zijn kop gaat krijgen, maar dat maakt niet uit. De pin doet het in ieder geval weer. Cemal dacht echt ''kut zooi''. Hij dacht ''de kut stemming komt er aan, daar ga ik''. Victoria denkt dat Cemal het nog weken gaat horen. Zij heeft het probleem blijkbaar opgelost. Ramona is ondertussen aan het zingen op het podium en om vijf voor tien zien we ook Dominique zingen. Bas zette haar voor het blok. Hij was het podium op gegaan en liet aan het publiek weten dat Dominique heel goed kan zingen en gaf haar vervolgens de opdracht om dat te doen. ''Bas vreselijk, maar dankjewel'', laat ze weten. Na haar optreden klinkt er een luid applaus. Ze lacht. '''Ja daar sta je dan ineens, maar je hebt het heel goed gedaan. Geef haar nog een heel groot applaus, Do! Ze doet het toch maar even'', aldus Bjorn. Vervolgens rapt Rowena haar single en na haar optreden om vijf over tien komt Gina het podium op. ''Markie i love you'', roept ze door de microfoon. ''De pin doet het weer, dat is fijn'', laat Bjorn weten.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.