Het einde van Utopia Gekte. ~ Utopia Gekte

4/08/2016

Het einde van Utopia Gekte.

Bedankt.

Beste lezer,

Met onwijs veel pijn in ons hart hebben we besloten om te stoppen met Utopia Gekte. De laatste tijd heb je wellicht al gemerkt dat er steeds minder berichten worden geplaatst. Dat wij stoppen met het schrijven over de livestreams heeft niets met Utopia te maken. Het was een bijzonder avontuur om dit succesvolle en bijzondere SBS6 programma sinds 19 december 2013 hier te beschrijven. Ook de immense populariteit (vooral vorig jaar) van Utopia Gekte was een bizarre ervaring. Tot op de dag van vandaag heeft Utopia Gekte tientallen miljoenen pageviews per maand. En dat terwijl - ik spreek nu even voor mij zelf - mijn Nederlandse spelling zo slecht is. ;-) Sinds de start zijn er bijna 8500 'nieuwsberichten' gepubliceerd en dat was nooit gelukt zonder jullie trouwe bezoeken. Sommigen zijn er vanaf het begin, anderen pas net. Sommigen reageren met veel humor mee, anderen lezen in stilte. Op welke manier je ook bent verbonden met Utopia Gekte, wij waarderen dit enorm. En de lezers zijn dan ook de eersten die wij bij deze willen bedanken.

Ook bedanken wij alle voorgaande en huidige bewoners van Utopia. En natuurlijk iedereen achter de schermen die dit veelbesproken reality programma mogelijk maken. UtopiaTV, SBS6, John de Mol, Talpa, De Telegraaf, Fok! Forum, de makers van filmpjes en zo kunnen we nog een hele tijd doorgaan. Alles en iedereen bedankt. En vergeet je eigen Utopia niet en dat van de mensen om je heen. Want dat is óók jouw Utopia. Ons Utopia.

De gehele inhoud van Utopia Gekte blijft voorlopig nog online staan. Waarschijnlijk minstens een aantal maanden. Lezers kunnen hier dus eventueel met elkaar blijven reageren onderling. Ook de Facebook groep met ruim 15.000 leden blijft open staan voor commentaren over Utopia. Wie weet blazen we op een dag weer nieuw leven in Utopia Gekte, maar dan over hele andere onderwerpen. Wie weet belt de Privé om te vragen of ik stukjes over (on)bekende Nederlanders wil tikken. Wie weet raak ik nooit meer een toetsenbord aan. Wie weet...

De huidige en toekomstige bewoners van Utopia wensen wij nog veel succes, wijsheid en plezier. Het opbouwen van een ideale samenleving gaat natuurlijk door. En o, o, o, wat gaan we nog veel gekkigheid meemaken. Je denkt misschien alles wel een keer gezien te hebben, maar Utopia blijft ons altijd verrassen.

Een warme groet,

Jeffrey & Sabrina. De schrijvers van Utopia Gekte, maar vooral vrienden voor het leven.

Om nieuwe dingen in je leven toe te laten, zul je soms eerst oude dingen los moeten laten.14 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.