Gert-Jan doet een oproep voor vrijwilligers ~ Utopia Gekte

4/03/2016

Gert-Jan doet een oproep voor vrijwilligers

''Het is maar goed dat ik mijn hoofd koel hou''

Om tien over elf is de avond afgelopen en stapt Cees het podium op. Cees wil namens alle Utopianen Bjorn bedanken voor deze geweldige Live in de loods. ''Want vond u het leuk of vond u het leuk''. Er komt niet veel respons van het publiek. ''We hebben het vanavond ook weer met zijn allen gedaan dus ook alle andere Utopianen dank. Het was top. Bjorn dankjewel. We willen u hartelijk danken dat u er was en de band bedankt dat ze er waren. Ze hebben er een spektakel van gemaakt. Ontzettend leuk en gezellig. Vanaf deze plek wil ik u een goede reis naar huis wensen en tot de volgende keer. Hou onze courant en website in de gaten. Daar zijn alle evenementen te vinden. Dank u wel en tot ziens'', aldus Cees. Vervolgens pakt Gert-Jan de microfoon. Hij wil er één ding aan toevoegen. Ze zijn op zoek naar vrijwilligers. Mensen die de Utopianen wat werk uit handen willen nemen. Ze zijn op zoek naar energieke mensen. Als ze helpen kunnen de Utopianen wat meer tijd aan de bezoekers besteden. ''Jongens dank jullie wel en een fijne avond''.

Ook Bjorn wil nog even wat zeggen. Hij vond het fantastisch leuk dat ze er waren. Maar hij raad de bezoekers aan om ook de webshop te blijven volgen. Er komen nog meer leuke evenementen aan zoals onder andere Cartopia, de motor tour en Kroegtopia. ''Een fantastisch publiek waren jullie. Dankjewel, rij voorzichtig en wie weet tot ziens''. Gina staat ondertussen na te praten met Victoria. ''Het is maar goed dat ik mijn hoofd koel hou'', laat Victoria weten. En Gina zegt dat het haar zoveel energie kost. Ze weet niet meer waar ze het vandaan moet halen. Vandaag was voor haar echt weer iets... Ze maakt haar zin niet af. Gina gaat alles er uit gooien wat haar dwars zit want het kan haar niet meer schelen. Zoals het vandaag ging, Gina is in shock. Volgens Victoria zijn er nu twee stelletjes en is er een competitie 'wie is het leukste stelletje''. Om kwart over elf zien we Gina en andere bewoners afscheid nemen van de bezoekers. Cemal en Romy zijn nog altijd druk bezig in de garderobe en Gabriëlle zien we achter de merchandise staan.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.