Familie bezoek voor Rob ~ Utopia Gekte

4/03/2016

Familie bezoek voor Rob

Een relax dagje

Goedemiddag op dag 824 van het Utopia avontuur. Laten we beginnen bij het begin. Vanochtend was Rowena weer de eerste die haar bed uit kwam. Om half acht zien we haar al uit bed om vervolgens naar de koeien te gaan. Ze vind het nog netjes in de stal, maar gaat natuurlijk wel weer aan het werk. Om vijf voor half tien zien we dat Bronno ook zijn bed weer uit is gekomen en om kwart voor tien is ook Romy uit bed. Bas en Dominique komen om kwart over tien hun bed uit. Bronno zit dan al weer op zijn vaste plekje, de schommelbank bij de vijver. Dominique vraagt aan Romy of ze goed geslapen heeft. ''Heerlijk'', antwoord Romy. Gert-Jan heeft Cees 'snachts wakker gemaakt omdat hij weer in zijn slaap aan het kletsen was. Om elf uur zien we Rob en Benjamin samen wachten op het bezoek van Rob. Vijf minuten later zijn ze er. Rob en Benjamin begroeten de familie en gaan er dan mee naar binnen. Ze hebben onder andere twintig tompouces, blauwe schoenen en badslippers mee. Om half twaalf zien we ze met vele bewoners aan de picknicktafel zitten. Er word gekletst en er worden tompouces gegeten. Rob krijgt de vraag of hij nog massages doet. Nee zegt hij. Niet meer binnen voor bezoekers.

Om tien over twaalf heeft Dominique het nog even over gister avond. Dominique denkt dat mensen haar niet leuk vinden omdat ze het vriendinnetje van Bas is. Het is lastig want ze laat zich van alles aanpraten. Ook Gina praat nog even na over de frustraties van gisteren. Morgen is er volgens haar een evaluatie. Volgens haar weet iedereen dat het uit de hand gaat lopen. Ze denkt dat ze haar medebewoners gewoon in Jip en Janneke taal uit moeten gaan leggen hoe alles werkt. Rowena vind het fotograferen toch ook nog wel een ding. Haar hoofd staat bijvoorbeeld niet op sommige foto's en de piano's zijn niet op de foto gezet. Ook komt ze een foto tegen waar ze maar half op te zien is. Om kwart voor één zien we Bjorn met het nichtje van Rob spelen. Ze hebben er ballonnen bij gepakt en dat is natuurlijk helemaal geweldig. Gina is ondertussen de krant aan het lezen en Romy maakt wat te eten voor zichzelf. Cees helpt haar door zout er op te strooien. Dat hoort op komkommer volgens hem. Romy bedankt hem. De familie van Rob zit ondertussen gezellig te kletsen voor het Cordwood en Cemal en Gert-Jan zijn aan het klussen in de slaapkamer. Ze zijn onder andere een fotolijst aan het ophangen. Om één uur besluit Cees wat broodjes te brengen bij Rob en zijn familie. Victoria zit er al bij en Cees besluit er ook even gezellig bij te komen zitten. Het zonnetje schijnt, dus ze hebben groot gelijk dat ze daar even van gaan zitten genieten.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.