Dominique huilt om valse geruchten en boodschappen van bezoekers ~ Utopia Gekte

4/03/2016

Dominique huilt om valse geruchten en boodschappen van bezoekers

''Je bent te lang kapot gemaakt''

Om tien voor half twaalf krijgt Gina nog snel wat complimenten van een bezoekster. ''Je bent een lieve meid, wat heb ik een bewondering voor jullie allemaal. Je bent zo gegroeid''. Romy en Cemal zien we in de garderobe met elkaar kussen. ''Hou hem stijf hé'', roept een bezoeker. ''Vannacht vijf uur lang door streamen. We gaan vijf uur lang bangen'', reageert Cemal. ''O wat erg'', lacht Romy. Cemal en Romy willen morgen samen douchen. Er volgt een streamlock. ''Jij bent net zo erg als ik hé'', vraagt Romy. ''Ik ben s*ks verslaafd'', reageert Cemal. Cees begint niet veel later bij Victoria te mopperen over dat er weer behoorlijk gezopen is. Victoria kapt hem af en zegt dat ze nog bezig is met werken. Vervolgens zien we haar het een en ander tellen. Om tien over half twaalf zien we dat Dominique als eerste bewoner weer aan de slag is gegaan met schoonmaken. We zien haar vegen/dweilen. Wel laat ze aan Bas weten dat ze naar bed wil. ''Dan gaan we toch'', reageert Bas, maar Dominique gaat door met vegen. Andere bewoners staan te kletsen en Ramona is geld aan het tellen. Opeens huilt Dominique. Bjorn vraagt wat er is en knuffelt haar. ''Niks. Sorry hoor'', zegt ze. In het kantoor praten er ook wat mensen na. ''Bas stond er gelukkig, maar anders hadden we een groot probleem'', laat Ramona over de merchandise stand weten. Gert-Jan neemt Dominique vervolgens mee naar buiten. Gert-Jan heeft te horen gekregen dat Do met een jongen... Hij vraagt of het waar is. Het is niet waar zegt ze. ''Misschien hebben we het over een heel andere Do'', zegt Gert-Jan dan. Gert-Jan hoorde het van één van de bandleden.

Dominique is helemaal overstuur. Ze heeft een peukie gerookt met één van de bandleden, moet er dan meteen iets zijn. Ze word schijtziek van deze wereld en de roddels. Ze huilt en Gert-Jan knuffelt haar en probeert haar te troosten. ''Waarom huil je eigenlijk'', vraagt Gert-Jan. ''Ik heb het gewoon fucking zwaar'', laat ze weten. Ze heeft vanavond dingen gehoord van bezoekers. Er volgt een streamlock. ''Fuck it wat mensen zeggen. Mensen moeten gewoon hun bakkes houden. Je weet niet of dat wat mensen zeggen klopt. Er is niks leuker dan stoken'', vertelt Gert-Jan. Gert-Jan kreeg te horen dat Dominique met iemand gekust had. Hij schrok ervan, maar misschien ging het om een andere Do en zo niet dan is het gelul en is er ook niks aan de hand. Gert-Jan geeft Dominique zijn jas omdat ze anders kou vat. Dominique wil verder gaan met dweilen, anders krijgt ze commentaar. ''Kijk hoe je er bij staat'', reageert Gert-Jan. Romy zien we ondertussen binnen schoonmaken. Ook zij is dus weer druk aan het werk. Mensen hebben tegen Dominique gezegd dat ze te puur is en dat ze daar weg moet. Het is een compliment volgens Gert-Jan, maar Dominique vraagt zichzelf af wat ze daar dan nog doet. ''Je zit hier toch met een doel'', reageert Gert-Jan. ''In een wereld waar niet gezien word dat ik ben wie ik ben. Dat ik alles ben behalve nep. Waarom zou ik er nog voor strijden. Iedereen ervaart me nep en dan zien ze me hier en zeggen ze 'je bent helemaal niet nep'', aldus Dominique. ''Laat je gevoel je niet kapot maken. Je bent te lang kapot gemaakt'', reageert Gert-Jan. Hij vind haar de topper van alle dames daar. ''Geen gekke dingen in laten praten, dat is helemaal niet nodig. Als iemand een mening heeft fuck hun. Jij bent Do. Je bent hier voor jezelf, met één heel simpel doel. Dat je staat voor mensen die gepest zijn. Omdat jij als geen ander weet wat een pijn het kan doen. Je bent veel meer waard. Je bent een talentvolle meid'', aldus Gert-Jan. Er volgt een streamlock.


Gina krijgt complimenten.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.